0 نظر
52 بازدید

بزودی گوشت ارزان می شود

double-quot تهران- جارپرس- خبرنگار جارپرس ازسطح شهر تهران گزارش می دهداکنون در میدان بهمن قیمت هرکیلو گوشت گوساله یک میلیون و ۲۰۰ تا یک میلیون و ۳۰۰ هزارتومان و گوشت گوسفندی یک میلیون و ۱۵۰ تا یک میلیون و ۲۵۰ هزارتومان است
کد خبر : 155511
| خبرنگار : کرم رحیمی
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 30 دی 1404 - 12:15
بزودی گوشت ارزان می شود

 خبرنگار ما می افزاید : اکنون در میدان بهمن قیمت هرکیلو گوشت گوساله یک میلیون و ۲۰۰ تا یک میلیون و ۳۰۰ هزارتومان و گوشت گوسفندی یک میلیون و ۱۵۰ تا یک میلیون و ۲۵۰ هزارتومان است.

خبرنگار جارپرس  ادامه داد: عواملی همچون تغییر نرخ ارز تالار یک به دو در خصوص گوشت های وارداتی منجر به نوسان قیمت شد که با اتخاذ برخی تدابیر پیش بینی می شود که بزودی آنطور که مسئولین می گویند روند قیمت کاهشی خواهد بود.

این گزارش حاکیست  برآورد می شود که بیش از ۲۵ هزار راس دام از سیستان و بلوچستان وارد پایتخت و شهرهای اطراف شود چراکه بدلیل بحث بیماری تب برفکی امکان ورود به کشور نداشت که با پایان یافتن بیماری، دامپزشکی این مجوز را صادر کرده است که در نهایت افزایش عرضه منجر به تعادل بازار می شود.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.