0 نظر
8 بازدید

فرماندهان نظامی آمریکا به روسیه می‌روند

double-quot تهران-جارپرس- روزنامه گاردین خبر داد مقام‌های ارشد نظامی آمریکا برای گفت‌وگو در مورد طرح صلح ترامپ در مورد جنگ اوکراین، به مسکو می‌روند.
کد خبر : 154366
تاریخ انتشار : شنبه 1 آذر 1404 - 10:38
فرماندهان نظامی آمریکا به روسیه می‌روند

به گزارش روز شنبه جارپرس از ایرنا، این روزنامه انگلیسی نوشت که مقام‌های مذکور «احتمالاً» اوایل هفته آینده برای گفت‌وگو در مورد «طرح صلح» با کرملین به مسکو پرواز خواهند کرد.

پیش‌تر نشریه پولیتیکو خبر داده بود که دن دریسکول (Dan Driscoll)، وزیر ارتش و ژنرال رندی جورج (Randy George)، رئیس ستاد مشترک ارتش، ۲۸ آبان با فرماندهان نظامی، قانونگذاران و رئیس‌جمهوری اوکراین دیدار کردند.

پولیتیکو به نقل از منابع آگاه نوشت که هدف اصلی این سفر جلب نظر اوکراین در مورد روند صلح متوقف شده با روسیه بود.

دو منبع آگاه به‌تازگی به «رویترز» گفتند که آمریکا به ولودیمیر زلنسکی رئیس‌جمهور اوکراین اعلام کرده است که کی‌یف باید چارچوب پیشنهادی واشنگتن برای پایان دادن به جنگ با روسیه را بپذیرد؛ چارچوبی که واگذاری اراضی و برخی تسلیحات اوکراین را شامل می‌شود.

شبکه خبری سی‌ان‌ان آمریکا گزارش کرد که پیش‌نویس طرح دولت ترامپ برای پایان دادن به جنگ در اوکراین، واگذاری قلمروی کی‌یف به روسیه و همچنین به رسمیت شناختن «عملی» کریمه و سایر سرزمین‌های تصرف شده توسط کرملین، به عنوان سرزمین روسیه، از سوی آمریکا را شامل خواهد بود. همچنین اوکراین باید ارتش خود را محدود کند.

سی‌ان‌ان نوشت: بسیاری از ایده‌های مطرح شده در طرح ۲۸ ماده‌ای در مذاکرات قبلی توسط اوکراین و مقامات اروپایی رد شده است که به عنوان امتیاز به روسیه تلقی شده بودند.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.