0 نظر
8 بازدید

عرضه کالا با کالابرگ به قیمتی بالاتر از قیمت نقدی، ممنوع است + فیلم

double-quot تهران- جارپرس-رئیس سازمان تعزیرات حکومتی تاکید کرد: بین خرید نقدی و کالابرگی، تفاوتی وجود ندارد.
کد خبر : 155680
تاریخ انتشار : دوشنبه 6 بهمن 1404 - 10:42
عرضه کالا با کالابرگ به قیمتی بالاتر از قیمت نقدی، ممنوع است + فیلم

به گزارش جارپرس ازباشگاه خبرنگاران جوان– علی فرهادی رئیس سازمان تعزیرات حکومتی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: هیچ تفاوت قیمتی بین خرید با کالا برگ و خرید نقدی نباید وجود داشته باشد؛ هر فروشگاهی که قیمت کالابرگ را افزایش دهد متخلف است.

وی افزود: گزارشی که از فروشگاه‌هایی با قیمت دیگر یا بالاتر از کالابر می‌دهند، باید اعلام و با آنها برخورد شود. وزارت رفاه با برخورد قاطع، از ادامهٔ ارائه خدمات جلوگیری می‌کند و تعزیرات نیز به عنوان گران‌فروشی قابل شکایت و پیگیری است.

رئیس سازمان تعزیرات حکومتی ادامه داد: دولت به‌طور روزانه بدهی‌های فروشندگان را تأمین می‌کند و هیچ بدهی به آنها ندارد؛ با این بهانه‌ها یا دستاویز‌ها از تفاوت قیمتی میان کالابر و نقدی دفاع نشود. در مورد کارمزدی که پرداخت می‌شود: ۵۰ هزار ریال یا ۵ هزار تومان؛ گزارش‌هایی در این زمینه وجود دارد. در هر تراکنش از این مبلغ کسر می‌شود.

فرهادی گفت: وزارت رفاه اعلام کرده است سامانهٔ شاپرک که پشتیبان نقل و انتقال است این کار را انجام می‌دهد و آنچه مسئولان وزارت رفاه اعلام کرده‌اند، آن وجه در کالایی که به مشتری داده می‌شود تأمین می‌شود.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.