عراق مقصد بعدی سفر دریابان شمخانی


به گزارش جارپرس نورنیوز : عراق به عنوان دومین شریک تجاری ایران، مقصد بعدی سفر دریابان شمخانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی پس از چین و امارات است. حفظ و ارتقا مبادلات تجاری بیش از ۱۰ میلیارد دلاری با عراق نیازمند رفع برخی چالشهای امنیتی تحمیل شده به روابط دو کشور، تسریع در اجرای توافقات اقتصادی و روانتر شدن همکاریهای بانکی است.
دریابان شمخانی که پس از سفر اخیر او به پکن، توافق ایران و عربستان سعودی برای ازسرگیری روابط دیپلماتیک با میانجیگری چین اعلام شد، چند روز پیش به امارات سفر کرده و با مقامات ارشد این کشور دیدار و رایزنی کرد.
شایان ذکر است ؛عراق بعنوان دومین شریک تجاری ایران مقصد بعدی شمخانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی پس از چین و امارات است حفظ و ارتقامبادلات بیش از ۱۰میلیارد دلاری با عراق نیازمند رفع برخی چالش های امنیتی تحمیل شده به روابط دو کشور ،تسریع در اجرای توافقات اقتصادی و روان تر شدن همکاری بانکی است .
انتهای پیام
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰