0 نظر
26 بازدید

در جلسه هیات عالی مولدسازی عنوان شد؛

عارف: مکانیسم‌های تشویقی بیشتری برای معرفی املاک مازاد در نظر گرفته شود

double-quot تهران- جارپرس-معاون اول رئیس جمهور گفت: تلاش شود تا با معرفی سازوکارهای تشویقی، وزارتخانه‌ها و دستگاه‌های دولتی، رغبت بیشتری برای مولدسازی املاک مازاد خود داشته باشند.
کد خبر : 146941
تاریخ انتشار : دوشنبه 12 آذر 1403 - 10:29
عارف: مکانیسم‌های تشویقی بیشتری برای معرفی املاک مازاد در نظر گرفته شود

به گزارش جارپرس از ایرنا، در سی و نهمین جلسه هیات عالی مولدسازی که در دفتر محمدرضا عارف معاون اول رئیس جمهور و با حضور اعضای هیات عالی مولدسازی برگزار شد، درباره املاک مازاد سازمان برنامه و بودجه و وزارتخانه‌های «کشور، امور اقتصادی و دارایی، راه و شهرسازی، دادگستری، علوم، تحقیقات و فناوری و وزارت آموزش و پرورش» تصمیم‌گیری شد.

این املاک در استان‌های آذربایجان غربی و شرقی، قم، مرکزی، کرمانشاه، گلستان، اردبیل، تهران، اصفهان، بوشهر، کردستان، خوزستان، سمنان، خراسان رضوی، البرز و ایلام، به عنوان املاک مازاد شناخته شده بودند که با فروش و یا تهاتر آنها، مولدسازی صورت می‌گیرد.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.