0 نظر
182 بازدید

ظریف: به دنبال جنگ نیستیم/ اقدامات دولت ترامپ اثری در اراده مردم ایران ندارد

double-quot تهران - جارپرس - وزیر خارجه کشورمان تاکید کرد ایران به دنبال تنش و جنگ نیست.
کد خبر : 44933
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 30 دی 1399 - 8:04
ظریف: به دنبال جنگ نیستیم/ اقدامات دولت ترامپ اثری در اراده مردم ایران ندارد

به گزارش جارپرس از ایسنا، محمد جواد ظریف در حاشیه حضور در نشست کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در جمع خبرنگاران در پاسخ به پرسشی در ارتباط با تحرکات اخیر دولت ترامپ علیه ایران گفت: موضع ایران مشخص است ما به دنبال جنگ و یا تنش نیستیم و اقدامات دولت در حال خروج  ترامپ که با وضعیت مفتضحی در داخل آمریکا نیز روبرو شده است اثری در اراده مردم ایران نمی گذارد.

این دیپلمات عالی رتبه کشورمان، ادامه داد: اگر کسی قصد تجاوز به ایران را داشته باشد باید سوابق تجاوز های قبلی را در نظر بگیرد و من فکر می‌کنم این یکی دو روز باقی مانده از دولت ترامپ نیز تمام می شود و بازدارندگی جمهوری اسلامی ایران به خوبی عمل می کند.

وزیر امور خارجه کشورمان همچنین در ارتباط با موضوع اعزام رایزن بازرگانی به دیگر کشورها نیز گفت: ما همواره تحقق این موضوع را به خصوص برای کشورهای هدف پیگیری کرده‌ایم البته مسئول اعزام رایزن بازرگانی با وزارت صمت است و ما هرگونه همکاری لازم را با وزارت صمت در این زمینه انجام می‌دهیم.

وزیر امور خارجه کشورمان با بیان اینکه در جلسه امروز کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس  گزارشی از عملکرد وزارت امور خارجه در ارتباط با پی گیری پرونده ترور سردار سلیمانی ارائه کرده است، گفت:  در این جلسه در مورد اقدامات وزارت خارجه در این ارتباط در سطح بین‌المللی، دوجانبه و پیگیری‌های حقوقی صورت گرفته در داخل ایران و عراق و همچنین کار با سازمان های بین المللی گزارشی ارائه کردیم.
انتهای پیام‌

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.