0 نظر
33 بازدید

دبیرکل حزب موتلفه: مذاکره دوباره با آمریکا، عقب‌گرد و خطای محض است

double-quot تهران-جارپرس- دبیرکل حزب موتلفه اسلامی گفت: در شرایطی که دشمنان در میان مذاکرات قبلی اماکن هسته‌ای کشورمان را هدف قرار دادند، اساساً سخن گفتن از مذاکره دوباره با آنها چیزی جز عقب‌گرد و خطای محض نیست.
کد خبر : 153094
تاریخ انتشار : جمعه 4 مهر 1404 - 12:19
دبیرکل حزب موتلفه: مذاکره دوباره با آمریکا، عقب‌گرد و خطای محض است

به گزارش روز جمعه  جارپرس ازایرنا،  دبیرکل حزب موتلفه در یادداشتی که برای رسانه‌ها ارسال کرد، نوشت: رهبر معظم و حکیم انقلاب اسلامی اخیراً به نکات ارزنده‌ای در خصوص رویکرد دشمنان در مذاکرات هسته‌ای با ایران اشاره و تاکید فرمودند: «مذاکرات با آمریکا نه تنها سودی ندارد بلکه در شرایط فعلی ضررهایی هم برای کشور دارد. طرف آمریکایی پایش را در یک کفش کرده و می‌گوید ایران نباید غنی‌سازی داشته باشد، این یعنی دستاوردهای بزرگ کشور را دود کنیم و از بین ببریم؛ ملت غیرتمند ایران در دهان گویندۀ این حرف می‌زند.»

در این یادداشت آمده است: این جملات قاطعانه و صریح، خط بطلانی بر انگاره‌ها و گمانه زنی‌های نادرست و کودکانه در خصوص «لزوم مدارا با دشمن» کشید. باید توجه داشت که از تک تک کلمات و جملات رهبر معظم انقلاب می‌توان به یک استراتژی و گزاره غالب را در حوزه سیاست خارجی جمهوری اسلامی رسید و آن «اصل نفی سبیل» است.

دبیرکل حزب موتلفه اسلامی تاکید کرد: در شرایطی که دشمنان در میان مذاکرات قبلی دست به بمباران ایران زده و اماکن هسته‌ای کشورمان را هدف خود قرار داده‌اند، اساساً سخن گفتن از مذاکره دوباره با آنها چیزی جز عقب‌گرد و خطای محض نیست. نکته مهم‌تر اینکه دشمنان وقیحانه از «غنی سازی صفر درصدی» و «تحدید توان موشکی ایران» سخن می‌گویند. این خطوط قرمز پای هیچ میز مذاکره‌ای قابل عدول و حتی بحث نیست. ایران اسلامی به صورت کامل حد و مرز گفتار و رفتار دشمن را (اگر واقعاً قصد توافق داشته باشد) مشخص نموده و هرگز از این چارچوب عبور نخواهد کرد.

در ادامه این یادداشت آمده است: صورت مسئله این است که اکنون اوضاع با سال ۲۰۱۵ (زمان انعقاد برجام) متفاوت است زیرا طرف عهدشکن غربی دوبار دچار خبط راهبردی و محاسباتی شده است: آمریکا یک بار رسماً از توافق هسته‌ای خارج شده و تعهدات خود را زیر پا گذاشته است. یک بار نیز مقامات کاخ سفید در حین مذاکرات غیرمستقیم مسقط به رژیم منحوس و مفلوک صهیونیستی در خصوص حمله به خاک مقدس و پاک کشورمان چراغ سبز نشان دادند. کار به اینجا نیز ختم نشد! طرف آمریکایی با بمباران نطنز و فردو خطای جبران ناپذیر و راهبردی خود را تکمیل کرد.

امانی با بیان اینکه در چنین شرایطی بهتر است ترامپ و مقامات کاخ سفید حد راهبرد، رفتار و گفتار خود را در قبال کشور عزیزمان حفظ کنند، تاکید کرد: زیرا در غیر این صورت خسارات و هزینه‌هایی متوجه واشنگتن می‌شود که حتی محاسبه آنها از عهده رئیس جمهور متوهم این کشور خارج خواهد بود.

وی در یادداشت خود با بیان اینکه استیصال و سردرگمی مقامات آمریکایی و در رأس آنها دونالد ترامپ رئیس جمهور این کشور در مواجهه با قدرت، منطق و جایگاه والای نظام و ملت ایران بیش از هر زمان دیگری ملموس است، آورده است: دونالد ترامپ از بدو حضور خود در رأس معادلات سیاسی واشنگتن، استفاده از اهرم‌های نخ نمایی مانند «باز تعریف استراتژی فشار حداکثری» و «اقدام نظامی علیه ایران» را در دستورکار قرار داد تا به قول خود، شمشیر را برای جمهوری اسلامی ایران از رو ببندد! با این حال مواضع صریح و قاطعانه رهبر معظم انقلاب اسلامی در نفی مذاکره با آمریکا، نقشه راه وقیحانه دشمن قسم خورده ملت ایران را هدف قرار داد و آن را منهدم ساخت. تناقض گویی‌های ترامپ و استناد همزمان وی به کلید واژگانی مانند مذاکره مستقیم، مذاکره غیرمستقیم، حمله نظامی و… برگرفته از آشفتگی ذهنی و راهبردی حاکم بر کاخ سفید و دستگاه سیاست خارجی آمریکاست.

دبیرکل حزب موتلفه اسلامی در پایان با بیان اینکه این آشفتگی ذهنی تا زمانی که بر کاخ سفید حاکم است، اساساً واشنگتن روی میز مذاکره با ما را نخواهد دید، نوشت: اعتراف به خطاهای گذشته و جبران آنها، به رسمیت شناختن حقوق ذاتی و حقه هسته‌ای ایران از جمله حق غنی سازی اورانیوم در داخل خاک کشورمان و انهدام خودخواسته استراتژی «مهار حداکثری ایران» از جمله پیش شرط‌هایی هستند که اگر طرف مقابل به آنها پایبند باشد ـ که بسیار بعید خواهد بودـ ایران می‌تواند گزینه‌های بعدی را مورد بررسی قرار داده و بر اساس منافع ملی خود تصمیم نهایی را اتخاذ کند.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.