قاضی دادگاه:
جلسات دادگاه منافقین امروز و فردا در دو نوبت صبح و ظهر تشکیل میشود
![double-quot](https://jaarpress.ir/wp-content/themes/tabankhabar/images/double-quot.png)
![جلسات دادگاه منافقین امروز و فردا در دو نوبت صبح و ظهر تشکیل میشود جلسات دادگاه منافقین امروز و فردا در دو نوبت صبح و ظهر تشکیل میشود](https://jaarpress.ir/wp-content/uploads/2024/01/62839401.jpg)
به گزارش جارپرس از ایسنا، در اولین جلسه دادگاه در ۲۱ آذرماه ۱۴۰۲، نماینده دادستان اتهامات ۴ نفر از متهمان پرونده یعنی تشکیلات موسوم به مجاهدین خلق (معروف به گروهک منافقین) متهم ردیف اول، مسعود رجوی متهم ردیف دوم، مریم قجر عضدانلو (رجوی) متهم ردیف سوم و مهدی ابریشمچی متهم ردیف چهارم پرونده را قرائت کرد.
در جلسه دوم دادگاه در ۲۸ آذرماه ۱۴۰۲، کیفرخواست متهمان ردیف ۵ تا ۲۳ پرونده اعم از زهره اخیانی، فهمیه اروانی، مهدی براهی، مژگان پارسایی، زهرا مریخی، محمد علی توحیدی خانیکی، علی خدایی، مهدی خدایی، عباسعلی داوری فیضی پورآذر، سید مجید سید المحدثین، صدیقه حسینی، مسعود طریقت، مهوش سپهری، قدسی خرازیان، مهناز سلیمیان، محسن سیه گلاه، مریم فضل مشهدی، بهشته شادرو، ژیلا دیهیم قرائت شد.
در جلسه سوم دادگاه در ۵ دی ماه ۱۴۰۲، نماینده دادستان کیفرخواست متهمان ردیف ۲۴ تا ۳۳ اعم از ابوالقاسم رضایی، حمیرا حجتی امامی، محمود عطایی کاریزی، گلناز جواهری ساعتچی، مهربان حاجینژاد، مرتضی اسماعیلیان مارنانی، دولت نوروزی، زهرا بخشایی، محمد حیاتی و نیکو خائفی اشکذری را قرائت کرد.
در چهارمین جلسه دادگاه در ۱۲ دی ۱۴۰۲، نماینده دادستان قبل از قرائت ادامه کیفرخواست به تشریح جنایات گروهک تروریستی منافقین پرداخت.
در پنجمین جلسه دادگاه در ۱۹ دی ماه، کیفرخواست متهمان ۳۴ تا ۴۲ پرونده قرائت شد.
در ششمین جلسه دادگاه در ۲۶ دی ماه، کیفرخواست متهمان ۴۳ تا ۷۰ قرائت شد.
در هفتمین جلسه دادگاه در ۳ بهمن ماه، کیفرخواست متهمان ۷۱ تا ۸۹ قرائت شد.
این پرونده ۱۰۴ متهم حقیقی و یک متهم حقوقی (تشکیلات گروهک منافقین) دارد.
گزارش ایسنا از جلسه هشتم:
در ابتدای جلسه امروز، حجت الاسلام دهقانی قاضی دادگاه با اشاره به لایحهای که یکی از شکات به دست او رسانده است و درباره سیاسی نبودن گروهک تروریستی منافقین در هیچ برهه زمانی از فعالیتش بود، گفت: در این لایحه آمده است که گروهک مذکور برخلاف ادعاهای خود هیچگاه مبارزه با ستم و ظلم را نداشته است و آنها در راستای سیاست سیا و رژیم پهلوی تبدیل به ماشین کشتار شدند و هیچگاه در راستای منافع ملی حرکت نکردند. این موضوع در اعترافهای فردی به نام «افراخته» برای ساواک است که گفته بود قصد داریم آیتالله بهشتی را بکشیم.
وی افزود: این لایحه مفصل است و شکات و وکلا در زمان خود میتوانند اظهارات خود را بیان کنند.
دهقانی تصریح کرد: امروز و فردا جلسات دادگاه در دو نوبت صبح و ظهر تشکیل میشود و بعد از اتمام قرائت کیفرخواست وکلا و شکات میتوانند اظهارات خود را بیان کنند.
در ادامه قاضی دادگاه از نماینده دادستان خواست تا ادامه قرائت کیفرخواست را قرائت کند.
نماینده دادستان با حضور در جایگاه در ادامه قرائت کیفرخواست، گفت: مرتضی فخار متهم ردیف ۹۰ پرونده است. او که قبل از انقلاب، به عنوان یکی از اعضای مرکزی گروهک منافقین در اصفهان شناخته میشد. پس از پیروزی انقلاب اسلامی، در سال ۱۳۵۸، در بخش تبلیغات تشکیلات به فعالیت پرداخته و برههای نیز مسئول تدارکات نفاق میشود.در ادامه، مرتضی فخار از کشور متواری و به مقر منافقین در عراق ملحق شده و در آنجا نیز در اغلب عملیاتهای تروریستی- نظامی گروهک علیه شهروندان ایران، از جمله فروغ جاویدان شرکت میکند.
وی افزود: او در قتل عمد (شهادت) سید محمدحسن بهشتی نژاد، مرتضی فخار و حسین دادخواه مسئولیت شناسایی هدف ترور (شهید بهشتی نژاد)، آدرس و ساعات تردد نامبرده و همچنین اعلام این اطلاعات به عوامل ترور، را برعهده داشته است. بدین نحو که در این اقدام تروریستی، اعضای یک تیم پنج نفره در سال ۱۳۶۰، به درب منزل نامبرده مراجعه و به بهانهی دادن نامه، به سمت او شلیک میکنند که منجر به قتل (شهادت) وی و کودک خردسال همراهش شده و اعضای تیم ترور نیز، پس از آن موفق به فرار میشوند. او تحت تعقیب اینترپل بوده و دارای اعلان قرمز به شماره A-۷۶۶۹/۱۲-۲۰۱۱ است.
وی افزود: سید اسدالله فقیه دزفولی متهم ردیف ۹۱ پرونده است. او قبل از انقلاب (در سال ۱۳۵۲)، جذب گروهک شده و در تشکیلات زندان مسعود رجوی، به فعالیت میپردازد. در ادامه و پس از پیروزی انقلاب، نامبرده مسئول حفاظت و انتظامات ساختمان ستاد منافقین شده و در سال ۱۳۵۸، به قسمت حفاظت از اعضای کادر نفاق منتقل و سپس جزء محافظین مسعود رجوی میشود.
نماینده دادستان ادامه داد: دیگر فعالیتها و مسئولیتهای او عبارت است از مسئول اتاق عملیاتهای تروریستی مقر بدیع در سال ۱۳۷۷ و مسئول تیم نظامی- تروریستی در شاخهی نظامی نفاق. او در حال حاضر در کادر مرکزی و اطلاعات گروهک است. او تحت تعقیب اینترپل بوده و دارای اعلان قرمز به شماره A-۵۷۶/۶-۲۰۰۲ است.
وی افزود: ایرج فیض متهم ردیف ۹۲ پرونده است و او یکی از اعضای مرکزیت گروهک در استان اصفهان بوده که پس از پیروزی انقلاب، به قسمت امنیت منافقین، منتقل شده و در زیر مجموعهی یکی از عناصر نفاق، به نام اُخُوَت قرار میگیرد. او در ادامه به قسمت تدارکات و تامین مالی گروهک رفته و در اواخر سال ۱۳۵۹ به بخش تبلیغات نفاق، اعزام و به عنوان معاون یکی از عناصر منافقین، به نام آرمین منصوب میگردد.
وی ادامه داد: پس از آن، وارد شورای گروهک در اصفهان شده و بعد از اینکه محمود اخوت از اصفهان میرود، از اواسط شهریور سال ۱۳۶۰، به عنوان مسئول بخش نظامی منافقین در آن استان، جایگزین وی گردیده و در سال ۱۳۶۰ نیز مسئولیتی در قسمت سیاسی- نظامی نفاق، به نامبرده واگذار میشود. پس از آن وی تا سمت معاون مرکزیت نفاق، ارتقا یافته و به پاریس اعزام میشود. او پس از اعزام به عراق، در بخش نظامی منافقین سازماندهی شده و در عملیاتهای تروریستی- نظامیِ دهلران، آفتاب، چلچراغ و فروغ جاویدان شرکت میکند. ایرج فیض در مشارکت با احمد حنیف نژاد، یکی دیگر از عوامل اصلی تشکیل، طراحی، سازماندهی و هدایت تیم ترورِ شهید سید محمدحسن بهشتی نژاد و نتیجتاً شهادت و به تعبیر حقوقی، قتل عمد این شهید والا مقام محسوب میشود. بدین نحو که در این اقدام تروریستی، اعضای یک تیم پنج نفره در سال ۱۳۶۰، به درب منزل نامبرده مراجعه و به بهانهی دادن نامه، به سمت او شلیک میکنند که منجر به قتل عمد (شهادت) وی و کودک خردسال همراهش شده و اعضای تیم ترور نیز، پس از آن موفق به فرار میشوند. او تحت تعقیب اینترپل بوده و دارای اعلان قرمز به شماره A-۵۸۰/۶-۲۰۰۲ است.
وی افزود: پرویز کریمیان متهم ردیف ۹۳ پرونده است. او قبل از پیروزی از انقلاب، با منافقین آشنا و به همکاری با این گروهک میپردازد و پس از پیروزی انقلاب اسلامی، از ایران متواری شده و در عراق، به منافقین ملحق میشود.
نماینده دادستان تصریح کرد: از جمله فعالیتها و مسئولیتهای او عبارت است از مسئول تیمهای ترور تشکیلات در سال ۱۳۶۰، مسئول شاخهی نظامی نفاق در سال ۱۳۶۸، فعالیت در بخش اطلاعات گروهک به عنوان مسئول، شرکت در عملیاتهای تروریستی- نظامی چلچراغ، مروارید و فروغ جاویدان، عضویت در هیئت اجرایی منافقین در سال ۱۳۷۰، عضویت در شورای تروریستی موسوم به ملی مقاومت در سال ۱۳۷۴ و بازجو- شکنجه گر گروهک در سالهای ۱۳۷۴ و ۱۳۷۵. او در حال حاضر در قسمت ستاد داخله منافقین فعال است و تحت تعقیب اینترپل بوده و دارای اعلان قرمز به شماره A-۳۲۰۱/۵-۲۰۱۲ است.
نماینده دادستان ادامه داد: احمد گلپایگانی متهم ردیف ۹۴ پرونده است. او در اواخر سال ۱۳۶۴، به منظور پیوستن به گروهک تروریستی منافقین، از کشور متواری شده و سپس در یگان رزمِ این گروهک سازماندهی و در عملیاتهای تروریستی- نظامی آفتاب، چلچراغ، فروغِ جاویدان و مروارید (نسل کشی اکراد عراق) شرکت میکند. او همچنین در سال ۱۳۷۲ به عنوان معاون تیم، در عملیاتهای تروریستی محور خوزستان، به منظور شناسایی و به اصطلاح نفوذ، حضور یافته و در حال حاضر نیز در کشور آلبانی اقامت دارد.
وی ادامه داد: فرید ماهوتچی متهم ردیف ۹۵ پرونده است. او در سال ۱۳۵۷ به آمریکا رفته و در همان کشور، با منافقین آشنا و جذب گروهک میشود. او سپس به کشور آلمان رفته و پس از آن، به مقر منافقین در عراق ملحق میشود. گفتنی است نامبرده سابقهی همکاری با کمونیستها را نیز داشته است.
نماینده دادستان ادامه داد: از جمله فعالیتها و مسئولیتهای او عبارت است از شرکت در عملیاتهای تروریستی- نظامی فروغ جاویدان، چلچراغ و مروارید، از مسئولان بخش پذیرش در شاخهی نظامی نفاق، فعالیت در قسمت پذیرش گروهک طی سالهای ۱۳۸۲ تا ۱۳۸۳، رابط تشکیلات با آمریکاییها و فعالیت در بخش روابط گروهک از سال ۱۳۸۲. او در حال حاضر مسئول بخش رسانهای و روابط تشکیلات در کشور آلبانی است.
نماینده دادستان افزود: مهدی مددی متهم ردیف ۹۶ پرونده است. او در سال ۱۳۵۴ با منافقین آشنا و جذب گروهک شده و در سال ۱۳۶۱ نیز در بخش اجتماعی تشکیلات مشغول به فعالیت میشود. او سپس به فرانسه رفته و در آنجا، مسئولیت دفتر منافقین در پاریس را برعهده میگیرد.
وی افزود: دیگر فعالیتها و مسئولیتهای او عبارت است ازمسئول در شاخهی نظامی نفاق در سال ۱۳۶۶، از عناصر اصلی برگزار کنندهی تجمعات غیرقانونی منافقین در مشهد، عضو تیمهای عملیاتی و چریک شهری گروهک، شرکت در عملیات تروریستی- نظامیِ فروغ جاویدان، از بازجوهای تشکیلات و مسئول خروجی گروهک در سال ۱۳۸۱. او در حال حاضر از اعضای شورای تروریستی موسوم به ملی مقاومت بوده و از مسئولین رده بالایِ منافقین محسوب میشود.
نماینده دادستان افزود: سید محمود احمدی ردیف ۹۷ پرونده است. او قبل از انقلاب، همکاریهای خویش را با گروهک منافقین شروع کرده و در تعامل تنگاتنگ با مسعود رجوی و مهدی ابریشمچی و در چارچوب تشکیلات زندان نفاق، شروع به خط دهی به زندانیان میکند. در ادامه و با پیروزی انقلاب اسلامی، وی فعالیتهای خود را در گروهک تروریستی منافقین استمرار بخشیده و اقدامات بسیاری در راستای اهداف تشکیلات، به انجام میرساند.
وی افزود: از جمله فعالیتها و مسئولیتهای او عبارت است از عضو شورای نشریهی نفاق بین سالهای ۱۳۵۸ تا ۱۳۵۹، مسئول اصلی بخش به اصطلاح اجتماعی گروهک در سال ۱۳۶۱، مسئول بخشی از تشکیلات در فرانسه بین سالهای ۱۳۶۲ تا ۱۳۶۴ و مسئول مقر و پشتیبانی شاخهی نظامی نفاق در مقر اشرف. اوتحت تعقیب اینترپل بوده و دارای اعلان قرمز به شماره A-۵۷۰۴/۹-۲۰۱۰ است.
وی افزود: سید جواد احمدی علونآبادی متهم ردیف ۹۸ پرونده است. او به واسطهی القائات برادرش محمود که از اعضای رده بالای گروهک بوده، جذب منافقین شده و با هدایت وی، در سال ۱۳۵۹ به منظور فعالیت و جمع وری اخبار و اطلاعات مناطق جنگی، در پوشش گروه پزشکی، در غرب کشور حضور مییابد. فعالیتهای او در تشکیلات منافقین سبب میشود در سال ۱۳۶۰ دستگیر و پس از طی مراحل دادرسی، به ۱۰ سال حبس محکوم گردد. لازم به ذکر است که نامبرده به واسطهی برادرش، به مدت یکسال در بخشی از گروهک اشتغال داشته و به امور مربوط به عناصر عملیاتی تشکیلات در خانههای تیمی منافقین، رسیدگی میکرده است. ضمن اینکه وی در عراق و آلبانی نیز دارای ردهی تشکیلاتی است.
نماینده دادستان افزود: اسماعیل مرتضایی متهم ردیف ۹۹ پرونده است. او قبل از انقلاب در جریان گروه والعصر قرار گرفته و سپس جذب گروهک تروریستی منافقین میشود. او مدتی به عنوان مسئول امنیتی- نظامی ستاد نفاق در مشهد فعالیت کرده و در اواخر سال ۱۳۵۹، به شمال متواری و در قائمشهر و بابل، مشغول فعالیت میشود. شایان ذکر است وی در سال ۱۳۶۰ از کشور خارج شده و به کردستان عراق میرود.
نماینده دادستان ادامه داد: دیگر فعالیتها و مسئولیتهای وی عبارت است از مسئول شکنجهی افراد معترض و مسئله دار از دیدگاه گروهک، معاون ابراهیم ذاکری، مسئول و هادی عملیاتهای نظامی- تروریستی، ارتباطات و اعزام تیمهای ترور به داخل کشور طی هماهنگی با استخبارات عراق، مسئول نظامی استانهای خراسان، کرمان و سیستان و بلوچستان، پس از تقسیم بندی استانها در گروهک، معاون هیئت اجرایی نفاق در سال ۱۳۶۴، مسئول تیم در عملیاتهای نظامی- تروریستیِ آفتاب، چلچراغ، فروغ جاویدان و مروارید، مسئول مقر حبیبِ نفاق برای اعزام نفرات به داخل کشور و مسئول اطلاعات در گروهک تروریستی منافقین. او تحت تعقیب اینترپل بوده و دارای اعلان قرمز به شماره A-۱۲۸/۱-۲۰۰۹ است.
ادامه دارد…
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰