سخنگوی هیأت رئیسه خبر داد:
ارجاع ۱۲ طرح راهبردی تنگه هرمز به کمیسیون امنیت ملی مجلس
تهران - جارپرس - سخنگوی هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی از ارجاع ۱۲ طرح درباره موضوع مهم و راهبردی تنگه هرمز به کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس خبر داد.
به گزارش جارپرس از ایرنا، عباس گودرزی امروز شنبه(سوم مردادماه) به خبرنگاران گفت: درباره موضوع مهم و راهبردی تنگه هرمز، ۱۲ طرح شامل ۹ موضوع تنگه و سه موضوع اصلاح قانون مناطق دریایی، اعلام وصول شد و توسط هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی به کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی ارجاع شده است.
سخنگوی هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی افزود: کمیسیونهای فرعی شامل کمیسیون حقوقی و قضایی برای رسیدگی به موضوع جرمانگاری برای مستنکفین در اجرای قانون؛ کمیسیون عمران برای رسیدگی و اظهارنظر درباره موضوع حملونقل و ناوبریهای دریایی و کمیسیون اقتصادی برای رسیدگی به بحث درآمدهای حاصل از مدیریت و اظهارنظر در خصوص ایجاد صندوق تأمین مالی مشترک نیز در این باره فعال هستند.
گودرزی با بیان اینکه طرحهای مذکور با عناوین مختلف ثبت شده که عمده آنها موضوع «مدیریت راهبردی تنگه هرمز و خلیج فارس» است، خاطرنشان کرد: در هفته جاری ۱۲ طرح با یکدیگر ادغام و مورد رسیدگی قرار میگیرد و سپس گزارش آن در قالب طرحی واحد به هیأت رئیسه مجلس جهت بررسی در صحن ارجاع خواهد شد.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰