عضو دفتر انصارالله یمن :
آمریکا درهای جهنم را به روی خود گشود/ پاسخ صنعا از این پس دردناکتر خواهد بود
![double-quot](https://jaarpress.ir/wp-content/themes/tabankhabar/images/double-quot.png)
![آمریکا درهای جهنم را به روی خود گشود/ پاسخ صنعا از این پس دردناکتر خواهد بود آمریکا درهای جهنم را به روی خود گشود/ پاسخ صنعا از این پس دردناکتر خواهد بود](https://jaarpress.ir/wp-content/uploads/2024/01/170839171.jpg)
به گزارش جارپرس از ایرنا«علی القحوم» اضافه کرد: به آمریکایی ها می گوییم که اقدامات و تحرکات شما علیه یمن، شکست خواهد خورد و با تمام قدرت با شما مقابله خواهیم کرد.
وی افزود: پس از این تجاوز، یمن گورستان آمریکایی ها خواهد شد و با ذلت و خواری از منطقه خارج خواهند شد.
القحوم تصریح کرد: ملت، رهبران و نیروهای مسلح یمن برای ورود به جنگی مستقیم و همه جانبه با شیطان بزرگ برای دفاع از فلسطین در آماده باش کامل هستند.
وی گفت: آن ها با این تجاوز، جنگی دامنه دار را با یمن آغاز کردند و باید آماده ضربات راهبردی یمن باشند و قطعا از این تجاوز پشیمان خواهند شد و بهای سنگینی را به خاطر این تجاوز پرداخت خواهند کرد.
عضو دفتر سیاسی جنبش انصارالله یمن بیان کرد: ملت، رهبران و نیروهای مسلح یمن در میدان حاضرند و دستانشان روی ماشه است و این نبرد تا پیروزی ادامه خواهد یافت و به هرتجاوزی پاسخ محکمی خواهند داد و این پاسخ از پس دردناک تر خواهد بود.
القحوم افزود: تجاوز آمریکا و انگلیس تاثیری بر یمن ندارد و چیز جدیدی نداشت بلکه مواضعی که پیشتر بمباران شده بود، هدف قرار دادند اما این تجاوز نقض قوانین بین المللی و حاکمیت یمن و نشانه ای دیگر از دهشت افکنی و جنایتکاری آمریکا بود.
وی اضافه کرد: تجاوز به یمن برای مقابله با موضع ملی و مردمی یمن در حمایت از فلسطین و عملیات بزرگ و راهبردی در دریای سرخ انجام شد.
القحوم اظهار داشت: این عملیات راهبردی در هدف قرار دادن رژیم صهیونیستی و جلوگیری از ورود کشتی های این رژیم و یا مرتبط با آن به دریای سرخ ادامه دارد و تا زمان پایان تجاوز به غزه و لغو محاصره آن ادامه خواهد یافت و یمن افتخار می کند که تا پیروزی نهایی و نابودی رژیم اسرائیل در کنار فلسطین باشد.
وی گفت: آمریکا پس از ناکامی در حمایت از رژیم اسرائیل، براساس معیارهای دوگانه با نقض قوانین بین المللی با درپیش گرفتن جنایت های همیشگی خود در قبال دیگر کشورها و ملت ها بار دیگر ثابت کرد که مادر تروریسم و شر مطلق در جهان است.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰