0 نظر
9 بازدید

رییس اتحادیه سراسری کانون‌های وکلای دادگستری ایران(اسکودا):

آزمون وکالت ۱۴۰۵ در نیمه دوم پاییز برگزار می‌شود

double-quot تهران- جارپرس-رییس اتحادیه سراسری کانون‌های وکلای دادگستری ایران(اسکودا) از برگزاری آزمون وکالت ۱۴۰۵ در نیمه دوم پاییز خبر داد.
کد خبر : 157681
تاریخ انتشار : دوشنبه 8 تیر 1405 - 12:13
آزمون وکالت ۱۴۰۵ در نیمه دوم پاییز برگزار می‌شود

به گزارش جارپرس از  ایسنا ابراهیم کیانی در این باره گفت: رایزنی‌هایی با سازمان سنجش انجام شده و مقرر شده تا سازمان سنجش تعیین زمان دقیق آزمون وکالت را به اسکودا اعلام کند و  به محض اینکه نامه واصل شد ما مراتب را  اعلام می کنیم و تاریخ دقیق مشخص می شود.

وی در خصوص منابع آزمون وکالت نیز گفت: اتفاق خاصی در این زمینه رخ نداده است. منابع آزمون وکالت  همان منابع سال گذشته است و در مردادماه منابع دقیق آزمون را اطلاع رسانی می کنیم.

کیانی گفت: از آنجا که  طبق قانون تسهیل صدور مجوزهای کسب‌وکار ظرفیتی برای پذیرفته شدگان وجود ندارد؛ داوطلبانی که موفق به کسب حداقل ۷۰% امتیاز میانگین نمرات یک درصد (%۱) ممتاز شرکت‌کنندگان در آزمون شوند، به عنوان پذیرفته‌شده تلقی می شوند.

انتهای پیام

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.