0 نظر
11 بازدید

کاهش دمای تهران تا فردا

double-quot تهران- جارپرس - اداره کل هواشناسی استان تهران از کاهش دما و در بعضی ساعات وزش باد شدید و گرد و خاک طی فردا (۱۰ خرداد) خبر داد.
کد خبر : 157336
تاریخ انتشار : شنبه 9 خرداد 1405 - 15:29
کاهش دمای تهران تا فردا

به گزارش  جارپرس ازایلنا، بر پایه واکاوی الگوهای همدیدی و بررسی نقشه‌های پیش‌یابی طی پنج روز آینده آسمان استان تهران صاف تا کمی ابری در بعضی ساعت‌ها همراه با افزایش ابر و وزش باد پیش‌بینی می‌شود.

تا یکشنبه (۱۰ خرداد) در بعضی ساعات وزش باد شدید و گرد و خاک به‌ویژه در نیمه جنوبی و غربی پیش‌بینی می‌شود.

کاهش دما تا فردا و برای سه روز بعد نوسانات محدود دما مورد انتظار است.

آسمان تهران فردا (۱۰ خرداد) صاف تا قسمتی ابری، در بعضی ساعت‌ها وزش باد شدید با احتمال گرد و خاک با حداقل دمای ۲۱ و حداکثر دمای ۳۱ درجه سانتیگراد و طی دوشنبه ‌(۱۱ خرداد) صاف تا قسمتی ابری و وزش باد در بعضی ساعت‌ها افزایش باد با حداقل دمای ۲۳ و حداکثر دمای و ۳۲ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

انتهای پیام/

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.