0 نظر
406 بازدید

گروه های اجتماعی حامی توافق هسته ای در آمریکا تظاهرات کردند

double-quot

نیویورک-جارپرس-گروه ها و فعالان اجتماعی و مدنی در آمریکا در حمایت از توافق هسته ای ایران، در برخی از شهرهای این کشور از جمله مقابل دفتر سناتور نیویورک، دست به تظاهرات اعتراضی زدند و این سناتور را به جنگ طلبی متهم کردند.

کد خبر : 11136
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 5 شهریور 1394 - 5:32
گروه های اجتماعی حامی توافق هسته ای در آمریکا تظاهرات کردند

 

به گزارش جارپرس به نقل از ایرنا از رسانه های محلی، جمعی از فعالان اجتماعی و مدنی بعدازظهر چهارشنبه در حمایت از توافقنامه هسته ای ایران، مقابل دفتر «چاک شومر» سناتور دموکرات و سردمدار مخالفان با این توافقنامه در این حزب، دست به تظاهرات زدند.

براساس گزارش شبکه خبری نیوز ۱۲، معترضان در مقابل دفتر این سناتور مخالف در منطقه «لانگ آیلند»، وی را متهم به جنگ طلبی کرده و شعارهایی همچون «سناتور جنگ را بر دیپلماسی مقدم می داند» سر دادند.

گردآورندگان این جنبش اعتراضی، تصمیم دارند در روزهای آینده دادخواستی با بیش از ۲۰۰ هزار امضاء در حمایت از توافقنامه هسته ای ایران به دفتر این سناتور مخالف تحویل دهند.

این رسانه همچنین اعلام کرد که گروه های موافق و مخالف توافقنامه ایران، همزمان مقابل دفتر کنگره آمریکا در منطقه بروکلین نیویورک نیز دست به تظاهرات زدند.

منابع دیگر، خبرهایی مبنی بر تجمع گروه های موافق و مخالف توافقنامه در بخش سواحل غربی آمریکا در روز چهارشنبه گزارش داده اند.
با نزدیکتر شدن به زمان رای گیری کنگره بر سر توافقنامه هسته ای ایران، بحث بر سر این تصمیم تاریخی که مقام ها و نمایندگان آمریکایی همواره از آن به عنوان مهمترین تصمیم سیاست خارجه آمریکا یاد می کنند بر افکار عمومی و رسانه های این کشور سایه افکنده است.
در بیشتر مناظره ها و سخنرانی های نامزد های ریاست جمهوری آمریکا، موضوع توافقنامه ایران همواره بحث داغ و مورد انتظار این مناظرات قلمداد می شود.

 

 

انتهای پیام/

 

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.