پرداخت غرامت ۵۵ میلیون تومانی فوت شدگان حادثه منا /بیمه ایران مسوول غرامت انتقال اجساد
تهران – جارپرس – مدیر بیمه های اشخاص بیمه ایران از جبران غرامت فوت و هزینه های درمانی حادثه دیدگان حج امسال خبر داد و گفت: غرامت فوت جان باختگان درمجموع ۵۵ میلیون تومان است که به محض تکمیل پرونده فوت شدگان در وجه بازماندگان پرداخت خواهد شد.
به گزارش جارپرس به نقل از ایرنا از روابط عمومی بیمه ایران، بهروز ناظمی افزود: البته با توافقی که با مسوولان سازمان حج و زیارت به عمل آمده است، قسمتی از این غرامت به منظور برگزاری مراسم تشییع، تدفین و یادبود از طریق سازمان حج و زیارت در اختیار بازماندگان قرار خواهد گرفت تا با مشکل روبه رو نشوند.
مدیر بیمه های اشخاص بیمه ایران درخصوص میزان پرداخت غرامت درمانی حادثه دیدگان نیز تصریح کرد: طبق توافق هزینه های درمانی تا سقف ۱۵ میلیون تومان از طریق این مجموعه قابل پرداخت و این مهم نیز اجرایی شده است.
ناظمی درپاسخ به پرسش دیگری مبنی براینکه آیا غرامت انتقال اجساد به کشور نیز تحت پوشش خدمات بیمه ای بیمه ایران است، گفت: غرامت انتقال اجساد نیز برعهده بیمه ایران است و هزینه ای متوجه خانواده های داغدار نخواهد بود و ما آن را در اختیار ذینفعان قرار خواهیم داد.
متاسفانه در حوادث سریالی حج سال جاری بیش از ۱۴۰ نفر از زائران ایرانی تا به امروز(شنبه) جان خود را از دست داده و بیش از ۱۲۵ نفر نیز براثر این حوادث دچار مصدومیت شده اند.
کارشناسان بیمه ایران درمکه درحال پیگیری تازه ترین وضعیت جان باختگان و مصدومان هستند.
همچنین تشکیل کمیته های تخصصی به منظور رسیدگی به پرونده جان باختگان این حادثه در دستور کار کارکنان این مجموعه درسراسر کشور قرارگرفته است.
انتهای پیام/
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.






ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰