0 نظر
185 بازدید

انجام بیش از ۳۰۰ هزار مترمربع احداث و مناسب سازی بوستان ها و فضای سبز در شمالغرب تهران

double-quot

تهران – جارپرس – شهردار منطقه دو تهران از انجام بیش از ۳۰۰ هزار مترمربع مناسب سازی و احداث بوستان ها و فضای سببز منطقه ای در شمالغرب تهران خبر داد. به گزارش جارپرس از روابط عمومی شهرداری منطقه دو تهران، “عابد ملکی” با اعلام این مطلب افزود: مناسب سازی بوستان های محلی، منطقه ای

کد خبر : 8311
تاریخ انتشار : شنبه 2 اسفند 1393 - 12:20
انجام بیش از ۳۰۰ هزار مترمربع احداث و مناسب سازی بوستان ها و فضای سبز در شمالغرب تهران
تهران – جارپرس – شهردار منطقه دو تهران از انجام بیش از ۳۰۰ هزار مترمربع مناسب سازی و احداث بوستان ها و فضای سببز منطقه ای در شمالغرب تهران خبر داد.

به گزارش جارپرس از روابط عمومی شهرداری منطقه دو تهران، “عابد ملکی” با اعلام این مطلب افزود: مناسب سازی بوستان های محلی، منطقه ای و فرامنطقه ای در منطقه دو تهران طی دو سال اخیر رشد محسوسی داشته که تاثیر مستقیم در بهبود سیمای بصری منطقه و نیز محیط زیست شهری داشته است.

 

وی با اشاره به انجام ۱۵ هزار مترمربع احداث و مناسب سازی بوستان ها در این منطقه طی سال جاری افزود: در سال گذشته نیز ۱۵ هزار و ۵۰۰ مترمربع احداث و مناسب سازی بوستان ها در منطقه دو تهران انجام شده است .

 

شهردار منطقه دو تهران با احداث بوستان ها نهج البلاغه در این منطقه با مساحت ۲۶۴ هزار مترمربع اشاره و تاکید کرد: تلاش داریم سرانه فضای سبز در این منطقه با اقدامات توسعه ای به سطح مطلوبی برسد.

 

به گفته وی، احداث و مناسب سازی بوستان های پرواز، کیهان، پردیس کوهستان و … از جمله طرح های شاخص فضای سبز اجرا شده در این منطقه به شمار می رود.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.