تقدیر از شهروندان فعال محیط زیست و بازیافت منطقه ۴تهران

تهران – جارپرس – رییس اداره بازیافت شهرداری منطقه ۴ تهران از برگزاری همایش تقدیر از شهروندان فعال در حوزه محیط زیست و بازیافت منطقه خبر داد. به گزارش جارپرس از روابط عمومی شهرداری منطقه ۴ تهران ، حمید پازوکی با بیان این خبر گفت: همزمان با هفته هوای پاک طی برگزاری همایشی از شهروندان
کد خبر : 7976
تاریخ انتشار :
دوشنبه 13 بهمن 1393 - 11:55

تهران – جارپرس – رییس اداره بازیافت شهرداری منطقه ۴ تهران از برگزاری همایش تقدیر از شهروندان فعال در حوزه محیط زیست و بازیافت منطقه خبر داد.
به گزارش جارپرس از روابط عمومی شهرداری منطقه ۴ تهران ، حمید پازوکی با بیان این خبر گفت: همزمان با هفته هوای پاک طی برگزاری همایشی از شهروندان فعال در حوزه محیط زیست و بازیافت و تقدیر شد که این مراسم با سخنرانی دکتر شاه علی با موضوع حفظ محیط زیست و افزایش مشارکتهای مردمی در طرح تفکیک زباله خشک از مبدأ در محل سالن همایش سرای محله شمیران نو دربوستان الغدیر برگزار شد که با استقبال بیش از ۲۰۰ نفر از شهروندان ساکن منطقه همراه بود.
وی افزود: همچنین در جهت افزایش مشارکتهای مردمی در طرح تفکیک زباله خشک از مبدأ و به مناسبت هفته هوای پاک، غرفه بازیافت ، ویژه ۲۰۰ نفر از شهروندان ساکن در منطقه در محل سالن همایش سرای محله شمیران نو برپا شد که اجرای این طرح به همراه توزیع بروشور و کیسه آبی رنگ مخصوص جمع آوری زباله خشک صورت گرفت.
پازوکی به برپایی کلاس آموزشی باموضوع بازیافت و تفکیک زباله خشک از مبدأ ویژه پرسنل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه اشاره کرد و گفت: این دوره آموزشی در محدوده خیابان رسالت و به همراه توزیع بسته های آموزشی در بین مخاطبان برگزار شد.
همچنین، توزیع مخازن بازیافت به شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه واقع درخیابان رسالت و هنگام و هماهنگی جهت تحویل زباله خشک از دیگر اقدامات صورت گرفته دراین راستا بود.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰