0 نظر
198 بازدید

انفجار در شمال لبنان با ۲۰ کشته/حریری با درخواست استعفای عون: انفجار عکار و بندر بیروت یکی است

double-quot تهران - جارپرس - صلیب سرخ لبنان صبح امروز یکشنبه اعلام کرد در انفجار یک تانکر سوخت در منطقه "عکار" در شمال لبنان ۲۰ تن کشته و بیش از ۷ تن دیگر زخمی شدند.
کد خبر : 64903
تاریخ انتشار : یکشنبه 24 مرداد 1400 - 8:32
انفجار در شمال لبنان با ۲۰ کشته/حریری با درخواست استعفای عون: انفجار عکار و بندر بیروت یکی است

 

به گزارش جارپرس از ایسنا به نقل از اسپوتنیک، صلیب سرخ لبنان در توییتی نوشت: تلفات اولیه انفجار یک تانکر سوخت در منطقه عکار به ۲۰ کشته و بیش از ۷ زخمی رسیده است.

آمبولانس‌ها بلافاصله در محل انفجار حاضر شده و قربانیان انفجار  را به بیمارستان‌های عکار منتقل کردند.

تصاویری از این انفجار در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده اما هیچ گونه توضیحی درباره دلایل و جزئیات آن در دست نیست.

لبنان هفته‌ها است که از بحران سوخت رنج می‌برد و این مساله بر خدمات دهی بیمارستان‌ها و حتی سرویس‌های عمومی و موسسات خصوصی هم تاثیر گذاشته است.

همچنین در پی حذف یارانه سوخت اعتراضاتی در سراسر این کشور شکل گرفت.

از سوی دیگر، سعد حریری، رئیس جنبش “المستقبل” لبنان ، انفجارتانکر سوخت در عکار را “قتل عام و جنایتی” دانست که با “کشتار” بندر بیروت تفاوتی ندارد.

حریری در توییتی نوشت: “قتل عام عکار با کشتار بندر بیروت تفاوتی ندارد. آنچه در دو جنایت اتفاق افتاد، یکی بود. اگر کشوری بودیم که به مردم احترام می‌گذاشت ، مقامات آن استعفا می‌دادند، از رئیس جمهور شروع می‌شد و تا آخرین مسئول این سهل انگاری ادامه داشت. دیگر کافی است! ”

انتهای پیام

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.