0 نظر
165 بازدید

واکنش پکن به اقدام آمریکا علیه ٣۴ شرکت به بهانه ارتباط با ایران، روسیه و چین

double-quot تهران - جارپرس - سخنگوی وزارت امورخارجه چین به اقدام اخیر آمریکا برای قرار دادن نام تعدادی شرکت و نهاد در لیست سیاه به بهانه همکاری با ایران، روسیه و چین واکنش نشان داد.
کد خبر : 61404
تاریخ انتشار : شنبه 19 تیر 1400 - 11:10
واکنش پکن به اقدام آمریکا علیه ٣۴ شرکت به بهانه ارتباط با ایران، روسیه و چین

 

به گزارش جارپرس از ایسنا، وانگ ونبین سخنگوی وزارت امورخارجه چین در نشست خبری هفتگی خود به اقدام روز جمعه دولت آمریکا برای قرار دادن نام ٣۴ شرکت و نهاد در لیست سیاه به بهانه همکاری با ایران، روسیه و چین واکنش نشان داد.

بنابر گزارش وب سایت وزارت امورخارجه چین، وانگ در پاسخ به این سوال که آیا پکن از قرار گرفتن نام ١٠ شرکت چینی در لیست سیاه آمریکا به دلیل نقض حقوق بشر و نظارت های گسترده بر منطقه شین جیانگ گفت: چین به شدت با این اقدام مخالف است و تمام اقدامات لازم را برای محافظت از حقوق و منافع مشروع و قانونی شرکت های چینی و مقابله با تلاش های آمریکا برای مداخله در امور داخلی چین به کار می گیرد.

به گزارش ایسنا، وزارت بازرگانی آمریکا روز جمعه در مجموع ۳۴ نهاد روسی و ایرانی و پنج نهادی که به طور مستقیم از برنامه مدرن‌سازی نظامی چین حمایت می‌کنند را در لیست تحریم‌های خود قرار داد.

انتهای پیام

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.