راهکارهای ۲۴ گانه نجات دریاچه ارومیه مهرماه اجرایی می شود/ توقف ۹۰ درصدی سدسازی


کد خبر : 4458
تاریخ انتشار :
چهارشنبه 1 مرداد 1393 - 5:08

به گزارش جارپرس به نقل از باشگاه خبرنگاران ، محسن سلیمانی مدیر ملی طرح حفاظت از تالابهای کشور گفت: راهکارهای ۲۴ گانه احیای دریاچه ارومیه تصویب واز مهر وآبان سال جاری اجرایی می شود.
وی با اشاره به اینکه تنها ۶ راهکار در حیطه وظایف محیط زیست است افزود: راهکارهای محیط زیست درقالب آموزشی و اطلاع رسانی کشاورزان و جوامع محلی و همچنین آموزش تکینکهای اصلاح روشهای آبیاری است که علاوه بر کاهش مصرف آب ، درآمد آنها را هم کاهش نمی دهد بلکه باعث افزایش راندمان کاری می شود.
وی با اشاره به همکاری جهاد کشاورزی در اجرای راهکارهای احیای دریاچه اضافه کرد: با کمک جهاد پروژه استقرار کشاورزی پایدار در ۴۱ سایت حوزه آبریز دریاچه از اردیبهشت ماه آغاز شده است که در شهریور ماه سال جاری می توان اثرات آن را مشاهده کرد .
مدیر ملی طرح حفاظت از تالابهای ایران اضافه کرد: یکی از راهکارهای احیای دریاچه توقف سدسازی و فعالیت آنهاست که دراین مدت به جز ۲ ، ۳ سد باقی سدها متوقف شده است.
سلیمانی در پایان در پاسخ به زمان اجرایی شدن ۶ راهکار محیط زیست خاطر نشان کرد: وظیفه سازمان محیط زیست دراین خصوص بیشتر پایشی ، آموزشی و اطلاع رسانی است که بعد از تأمین اعتبار اجرایی خواهد شد.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰