0 نظر
189 بازدید

اجرای طرح نسیم بهشت به مناسبت ماه مبارک رمضان در منطقه ۷تهران

double-quot

تهران – جارپرس – معاون اجتماعی فرهنگی شهرداری منطقه ۷ تهران از اجرای طرح نسیم بهشت در میدان امام حسین (ع) در ماه مبارک رمضان خبر داد. به گزارش جارپرس از روابط عمومی شهرداری منطقه ۷ تهران ، محمود منیعی با بیان اینکه طرح نسیم بهشت با رویکرد نهادینه کردن باورهای دینی در رفتارهای شهری

کد خبر : 4391
تاریخ انتشار : یکشنبه 29 تیر 1393 - 10:51
اجرای طرح نسیم بهشت به مناسبت ماه مبارک رمضان در منطقه ۷تهران

تهران – جارپرس – معاون اجتماعی فرهنگی شهرداری منطقه ۷ تهران از اجرای طرح نسیم بهشت در میدان امام حسین (ع) در ماه مبارک رمضان خبر داد.

به گزارش جارپرس از روابط عمومی شهرداری منطقه ۷ تهران ، محمود منیعی با بیان اینکه طرح نسیم بهشت با رویکرد نهادینه کردن باورهای دینی در رفتارهای شهری اجراشده افزود: با توجه به ترفندهای روزافزون دشمنان این مرز و بوم  و استفاده از ابزارهای مختلف برای هجمه فرهنگی به جوانان و نوجوانان کشور اسلامی، بهترین راه مقابله  پیشگیری و مقابله چهره‌به‌چهره در فضاهای متنوع برای ترویج معارف و فرهنگ اسلامی در جهت خنثی نمودن حربه‌های آنان است.

وی ادامه داد: به‌منظور پاسخگویی به پرسش‌های اعتقادی و فرهنگی شهروندان، تقویت مبانی اخلاق اسلامی در میان جوانان و نوجوانان اعم از پسران و دختران، تقویت باورهای دینی و توسعه اخلاق و رفتارهای اسلامی در میان جوانان و نوجوانان و …. طرح نسیم بهشت اجرا می شود.

معاون اجتماعی فرهنگی شهرداری منطقه ۷ یادآور شد: از همین رو طرح نسیم در ماه مبارک رمضان  با حضور مبلغ آقا و خانم جهت پاسخگویی به مسائل شرعی و دینی شهروندان و با همکاری مؤسسه انصارالمهدی(عج) از ساعت ۱۹ تا ۲۳ در میدان امام حسین (ع) اجرا می شود.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.