رهبر انقلاب شهادت مظلومانه امام جمعه کازرون را تسلیت گفتند



به گزارش روز شنبه پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری، متن پیام رهبر انقلاب اسلامی به این شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
شهادت مظلومانه امامجمعه فعال و موفق کازرون جناب حجهالاسلام آقای حاج شیخ محمّد خرسند رضواناللهعلیه را به عموم مردم مؤمن و انقلابی کازرون بویژه ارادتمندان و مستفیدان از آن عالم بزرگوار و بالأخص خانواده گرامی و بازماندگان ایشان تبریک و تسلیت عرض می کنم.
ایشان در شب قدر و پس از ساعاتی توسّل و تضرع به لقاءالله پیوست و این نشانه پاداش بزرگ الهی به آن روحانی با اخلاص و پر تلاش است انشاءالله.
از خداوند متعال علو درجات و حشر با اولیائش را برای ایشان مسألت می کنم.
سیّدعلی خامنهای
۱۱ خرداد ۱۳۹۸
امام جمعه فقید کازرون ساعت حوالی ۳:۳۰ بامداد چهارشنبه هشتم خرداد ۹۸ در حالی که به اتفاق همسر خود از آیین احیای شب بیست و سوم ماه مبارک رمضان (شب قدر) بازگشته بود، مورد سو ء قصد قرار گرفت و به شهادت رسید.
به گفته شاهدان عینی قاتل ابتدا خواستار عکس یادگاری (سلفی) با امام جمعه فقید کازرون شد و سپس با سلاح سرد به وی حمله کرد.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰