0 نظر
201 بازدید

۸۰ روانشناس به مناطق سیل زده خوزستان اعزام شدند

double-quot
اهواز – جارپرس – عضو هیات علمی دانشگاه شهید چمران اهواز گفت: ۸۰ روانشناس و مشاور برای کاهش صدمات روحی و روانی ناشی از سیل به مناطق سیل زده خوزستان اعزام شدند.
کد خبر : 29129
تاریخ انتشار : دوشنبه 19 فروردین 1398 - 11:56
۸۰ روانشناس به مناطق سیل زده خوزستان اعزام شدند

به گزارش جارپرس به نقل از ایرنا، عباس امان الهی افزود: از زمان وقوع سیل، از طرف مرکز علوم رفتاری دانشگاه و انجمن مشاوره ایران برای همه روانشناسان و مشاوران خوزستان فراخوان داده شد که افراد علاقه مند به کمک رسانی در حادثه سیل اعلام آمادگی کنند.
وی بیان کرد:در حال هماهنگی با استانداری و جمعیت هلال احمرهستیم تا اردوگاه های مشخصی برای این تیم ها در نظر بگیرند که در کل روز مشاوران در اردوگاه ها حضور داشته و خدمات روانشناسی و مشاوره ارایه دهند.
امان الهی ادامه داد: در روزهای اخیر دوره های تخصصی آموزشی برای این تیم های روانشناسی برگزار شد.
مدیر مرکز علوم رفتاری دانشگاه شهید چمران اهواز بیان کرد: مصیبت های مردم بیشتر به خاطر از دست دادن اموال، خانه و محل زندگی است و از دست دادن زندگی و ضربه های اقتصادی برای زنان و مردان فشارهای روانی را به همراه دارد.
وی گفت: کودکان به دلیل اینکه حس امنیت خود را از دست می دهند بیشتر در معرض آسیب های روانشناختی و افسردگی هستند و باید با ارایه خدمات روانی میزان آسیب های احتمالی را کاهش داد.
امان الهی اضافه کرد:هم اکنون که در مراحل اولیه بحران قرار داریم از بزرگترین اقدامات روانشناسان و مشاوران کنترل کردن خشم مردم است.
در سیلاب اخیر در خوزستان ۴۷ اردوگاه اسکان سیل زدگان در استان برپا شده است که بیش از ۳۰ هزار نفر سیل زده در این اردوگاه ها مستقر شده ان.به دنبال این سیلاب تاکنون دستور تخلیه ۲۱۰روستا و ۶ شهر خوزستان صادر شده است.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.