0 نظر
198 بازدید

سفر مقامات آنکارا به تهران برای پیشگیری از مهاجرت غیرقانونی پناهندگان افغانی از ایران به ترکیه

double-quot
تهران – جارپرس – کفیل مدیر کل اداره مهاجرت وزارت امور داخلی ترکیه گفت: در آینده نزدیک به ایران سفر کرده و درباره پیشگیری از مهاجرت غیر قانونی پناهندگان افغانی از ایران به ترکیه با مقامات وزارت کشور ایران مذاکره خواهیم کرد.
کد خبر : 25353
تاریخ انتشار : یکشنبه 2 اردیبهشت 1397 - 11:59
سفر مقامات آنکارا به تهران برای پیشگیری از مهاجرت غیرقانونی پناهندگان افغانی از ایران به ترکیه

 

 

به گزارش جارپرس به نقل از ایسنا ، عبدالله آیاز در مصاحبه با آناتولی  مدعی شد : از اوایل سال جدید، تعداد زیادی از افغانی‌ها بطور نا منظم و غیر قانونی از ایران به ترکیه وارد شده‌اند .
این خبرگزاری ترک در گزارش خود همچنین  به نقل از این مقام ترک نوشت: سلیمان سویلو وزیر کشور ترکیه نیز با مقامات افغانستان مذاکره کرده است  و در دیدار با سفیر افغانستان نیز درباره بازگشت پناهندگان غیر قانونی افغانی از ترکیه به کشور خود توافق شده  است  و در همین راستا ۱۰ هزار پناهجوی افغانی در دو هفته آینده از ترکیه به افغانسان بازگردانده خواهند شد.
کفیل مدیر کل اداره مهاجرت وزارت امور داخلی ترکیه افزود: مدیر کل اداره مهاجرت ایران نیز  چندی قبل به ترکیه سفر کرد. در این دیدار درباره مهاجرت غیر قانونی از ایران به ترکیه گفت‌وگو شد. بحران افغانستان و مهاجرت ناشی از آن، فاجعه انسانی است و بحران مربوط به ایران و یا ترکیه نیست. دیوار امنیتی در مرزهای مشترک ترکیه با ایران در سال جاری در بخش آغری نیز به اتمام خواهد رسید.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.