0 نظر
222 بازدید

مرکز بهداشتی – درمانی و مرکز اورژانس ۱۱۵ دانشگاه مازندران افتتاح شد

double-quot

تهران-جارپرس-مرکز بهداشتی – درمانی و مرکز اورژانس ۱۱۵ دانشگاه مازندران با حضور استاندار مازندران، فرماندار و شهردار بابلسر، اساتید و اعضای هیات علمی و رئیس دانشگاه مازندران در بابلسر افتتاح شد.

کد خبر : 24867
تاریخ انتشار : یکشنبه 6 اسفند 1396 - 10:09
مرکز بهداشتی – درمانی و مرکز اورژانس ۱۱۵ دانشگاه مازندران افتتاح شد

به گزارش جارپرس از بابلسردکتر سیدخلاق میرنیا رئیس دانشگاه مازندران در آئین افتتاح این مرکز درمانی گفت: در دانشگاه مازندران بالغ بر ۱۳۰۰۰ دانشجو، ۳۶۶ هیات علمی و ۵۳۰ کارمند حضور دارند که ۳ هزار دانشجو در محیط خوابگاهی به صورت شبانه روز و ۱۰۰۰ دانشجو از خوابگاه های خودگردان ما در اطراف دانشگاه استفاده می کنند.

وی افزود: از آنجایی که هیچ یک از این افراد از جهت بهداشتی دارای امنیت نبودند لذا بر آن شدیم تا نسبت به احداث مرکز بهداشتی – درمانی اقدام کنیم.

دکتر میرنیا اظهار داشت: مرکز درمانی اورژانس ۱۱۵ و مرکز جامع سلامت شهری شماره ۳ دانشگاه مازندران به عنوان یکی از پایگاه های شهری بابلسر، دو نمونه از پروژه های اولویت دار ما در دانشگاه مازندران بود.

وی افزود: در این پروژه ها، براساس توافقنامه ای که با دانشگاه علوم پزشکی مازندران امضا شد زمین و کل هزینه ساخت آن را دانشگاه مازندران تامین کرد که بخشی از محل همیاری دانشگاهیان دانشگاه مازندران با کسری از حقوق و قسمتی دیگر از محل درآمد اختصاصی و همکاری پیمانکار صورت گرفت.

میرنیا در پایان بیان داشت: ساخت درمانگاه دانشگاه مازندران در فضایی به مساحت ۴۴۰ متر مربع و مرکز اورژانس ۲۵۰ متر مربع با هزینه ۱/۵ میلیارد تومانی به اتمام رسید و این مجموعه جهت استقرار امکانات و تجهیزات سخت افزاری در راستای خدمات دهی بهتر و آغاز فعالیت، تحویل دانشگاه علوم پزشکی مازندران خواهد شد.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.