0 نظر
178 بازدید

توضیحات استاندارتهران درخصوص حادثه تیراندازی نهاد ریاست جمهوری

double-quot

تهران – جارپرس-استاندار تهران در خصوص حادثه تیراندازی صبح امروز در نهاد ریاست جمهوری گفت: دراین حادثه فردی قصد عبور از گیت نهاد ریاست جمهوری داشته را که به دلیل همراه داشتن سلاح سرد در بازدید بدنی با ممانعت ماموران مواجه می شود.

کد خبر : 24637
تاریخ انتشار : دوشنبه 16 بهمن 1396 - 13:35
توضیحات استاندارتهران درخصوص حادثه تیراندازی نهاد ریاست جمهوری

به گزارش جارپرس از ایرنامحمدحسین مقیمی افزود: فرد خاطی با بی توجهی به هشدار نیروی حفاظتی با ماموران درگیر می شود که در نهایت نیروهای حفاظت مجبور به تیراندازی به سمت وی می شوند.
همچنین محسن نسج همدانی معاون امنیتی و انتظامی استاندار تهران نیز ساعاتی پیش در خصوص این حادثه به خبرنگار ایرنا گفت که حوالی ساعت ۱۱ امروز یک مرد حدودا ۳۵ ساله قصد عبور از گیت نهاد ریاست جمهوری را داشت که به دلیل همراه داشتن سلاح سرد با ماموران حفاظت نهاد درگیر می شود.
وی اظهار کرد: درهمین ارتباط، نامبرده با سلاح سرد به نیروهای حفاظت حمله کرده که این امر منجر به تیراندازی ماموران نهاد و مصدوم شدن فرد مهاجم می شود.
همدانی تصریح کرد: فرد مهاجم توسط نیروهای حفاظت نهاد ریاست جمهوری بازداشت و به بیمارستان منتقل شده است.

* تصمیم گیری در مورد تعطیلی مدارس به ساعت ۱۸ موکول شد
استاندار تهران همچنین در خصوص وضعیت آلودگی هوا و احتمال تعطیلی مدارس در سطح استان نیز گفت: پیش بینی سازمان هواشناسی برای ۲۴ ساعت آینده، استمرار آلودگی هوا در سطح تهران است.
وی افزود: در این رابطه ساعت ۱۸ امروز جلسه ای برگزار و با بررسی میزان آلودگی هوا، در خصوص تعطیلی مدارس تصمیم گیری می شود.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.