0 نظر
196 بازدید

آیت الله خاتمی:مسئولان نظام اتفاق نظر دارند که به هیچ وجه دربرجام مذاکره مجدد نمی کنیم

double-quot

تهران-جارپرس-خطیب نماز جمعه تهران گفت: مسئولان نظام جمهوری اسلامی اتفاق نظر دارند که به هیچ وجه در برجام مجددا مذاکره نمی کنیم و مطلقا اصلاح و تکمیل در توافق هسته ای انجام نخواهد شد.

کد خبر : 24596
تاریخ انتشار : جمعه 13 بهمن 1396 - 9:50
آیت الله خاتمی:مسئولان نظام اتفاق نظر دارند که به هیچ وجه دربرجام مذاکره مجدد نمی کنیم
آیت الله سید احمد خاتمی در خطبه دوم نماز جمعه تهران در جمع نمازگزاران با بیان این مطلب، افزود:این تصمیم و راهبرد قطعی جمهوری اسلامی است که بر سر برجام مذاکره مجدد نخواهیم کرد.

امام جمعه موقت تهران افزود: آمریکایی ها چهار راهبرد را در قابل ایران و کشورهای اسلامی و منطقه برنامه ریزی کرده اند، آنها به دنبال کاهش توان دفاعی و موشکی ایران هستند تا رژیم غاصب صهیونیستی در امنیت و راحت باشد.
خاتمی افزود: ما به دستور قرآن مجید در عرصه بازدارندگی و دفاع از نظام و کشورمان به پیش می رویم و هر چه بخواهیم موشک تولید می کنیم و هرچه هم بخواهیم برد آنرا هم افزایش می دهیم.
وی تاکید کرد: ما در خصوص برنامه های دفاعی و توان موشکی خود با هیچکس مذاکره نمی کنیم و به هیچ دولتی هم اجازه دخالت در این زمینه نمی دهیم.
امام جمعه موقت تهران بیان کرد: آمریکایی ها همچنین می خواهند با گسترش گروه های تروریستی و تکفیری ، منطقه را نا امن نگه دارند تا رژیم صهیونیستی در امنیت باشد و به اهداف خود برسند.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.