0 نظر
199 بازدید

بانک ها با مردم همراهی و گره گشایی کنند/با مردم بودن بسیاری از مشکلات را حل خواهد کرد

double-quot

بابلسر- جارپرس- فرماندار بابلسر در جلسه شورای اداری این شهرستان در جمع مدیران دستگاههای اجرایی گفت: بانک ها در حالی که قوانین دست و پاگیر و حداقل و حداکثری دارند حداقل را در نظر بگیرند، با مردم همراهی داشته و گره گشایی کنند تا مشکلات به حداقل برسد. با مردم بودن بسیاری از مشکلات را حل خواهد کرد.

کد خبر : 24392
تاریخ انتشار : دوشنبه 25 دی 1396 - 9:01
بانک ها با مردم همراهی و گره گشایی کنند/با مردم بودن بسیاری از مشکلات را حل خواهد کرد

به گزارش جارپرس از بابلسر، مهندس سید علی اسد ضمن تشکر از مردم فهیم شهرستان بابلسر در موضوع مشارکت و کمک رسانی به مردم زلزله زده کرمانشاه، از مدیران دستگاهها، تیم های امدادی و جوانانی که خود جوش در این کمک رسانی همکاری و دغدغه نوعدوستی داشتند قدردانی کرد و افزود: عملکرد مردم بابلسر خیلی خوب و ستودنی بود و این اقدام نشان داد هرجا که نیاز باشد قطعا مردم ما همراه خواهند بود.

 

اسد اظهار داشت: از زلزله های پیش آمده باید درس بگیریم. از این رو باید در بحث مهندسی، مردم، مسئولین، دست اندرکاران، شهرداران، حوزه های فنی و آنهایی که باید برای مدیریت بحران برنامه ریزی کنند اقداماتی را انجام دهیم. وی با بیان اینکه حادثه همیشه وجود دارد و کشور ایران خصوصا استان مازندران نیز در معرض حوادث طبیعی می باشد گفت: در برابر اینگونه حوادث باید آمادگی کامل داشت زیرا بسیاری از کشورها با وقوع چنین حوادث و اتفاقات با مطالعه و شناخت توانستند خسارت ها را به حداقل برسانند و ما نیز می توانیم، به شرط اینکه به مسئولیت های خود باور داشته و عمل داشته باشیم.

فرماندار بابلسر در بخش دیگری از سخنان خود در جلسه شورای اداری با اشاره به اعتراضات و تجمعات و بعضا اغتشاشاتی که در نقاط مختلف کشور رخ داد گفت: افرادی که اقدام به تخریب اموال عمومی کردند دنبال مطالبات به حق مردم نبودند، بلکه موضوعات دیگری را در سر می پروراندند.

مهندس اسد به سخنان رهبر انقلاب اشاره و تصریح کرد: اگر مسئولان ضعف ها را برطرف کنند آمریکا هیچ غلطی نمی تواند بکند که این فرمایش برای همه ما تلنگر و تذکری می باشد. او ضمن تشکر از مسئولان امنیتی، مدیران و همه کسانی که اقدامات پیشگیرانه داشتند افزود: مردم فهیمی که شرایط را درک و صف خود را از اغتشاشگران جدا کردند موجب این شد هیچ گونه تجمع و یا اعتراضی صورت نگیرد، البته این نیست که مردم گله مند نباشند و رضایت کامل داشته باشند مطمئنا ایراد و اشکالاتی وجود دارد که مردم با بزرگواری خود به ما یادآور شدند که در رفتار، کردار و نحوه خدمات رسانی بازنگری داشته باشیم.

فرماندار بابلسر خطاب به مدیران و روسای ادارات گفت: نباید مردم صرفا برای جایگاه اجتماعی و اداری به ما احترام کنند بلکه باید به جهت خدمت صادقانه ای که به آنها انجام می دهیم و حق و حقوق را رعایت می کنیم مورد احترام قرار گیریم. نماینده عالی دولت در شهرستان بابلسر خاطرنشان کرد: دارایی مال و ثروت نیست، بلکه موقعیت اجتماعی دارایی محسوب می شود لذا قدردان این نعمت باشیم خداوند این توفیق را به ما داده است که با فرصت خدمت به مردم، گناهان ما ریخته شود. یک مدیر خوب باید نیروهای توانمند آموزش دهد تا مدیری مثل خود شوند، شاید چالش های سال های آینده ما کمبود و ضعف مدیریتی باشد.

سید علی اسد با اشاره به سخنان آیت الله فاضل که بیان داشت: خدمت به مردم از هر عبادتی بالاتر است گفت: اگر در اداره ای یک کارمند زیر دست به ارباب رجوع بی احترامی کند مسئولیت این اقدام بر عهده رئیس آن اداره است، زیرا رئیس اداره مسئول مرور، توجه، اشرافیت و رسیدگی است.

وی در ادامه اذعان داشت: اگر یک بیکار در جامعه کم شود تاثیر بسزایی در اطرافیان آن خواهد داشت. کم شدن آمار بیکاری موجب شادابی و رضایت مردم خواهد شد. فرماندار بابلسر با اشاره به آمار بیکاری در جامعه ادامه داد: با کمی تلنگر به خود پی خواهیم برد که وظیفه ما جز خدمت چیزی نیست و می بایست کارسازی و مدیرسازی کنیم. وظیفه ما فقط و فقط خدمت به مردم است و بس٫ عاشقانه، صادقانه و خالصانه به مردم خدمت کنید تا خیر آن را در دنیا و آخرت ببینید. اگر مردم ما همراه بودند و حمایت کردند خوشحال نشویم که عیب و ایرادی نداریم، بلکه این بزرگ منشی مردم است. قدردان مردم دیندار و با فرهنگ و مردمی که همیشه حامی نظام جمهوری اسلامی بودند باشیم.

به گفته او: سلامت اداری همواره مورد توجه قرار گیرد و محیط ادارات را کنترل بیشتری داشته باشیم تا آبروی ما حفظ باشد. بانک ها هم در حالی که قوانین دست و پاگیر و حداقل و حداکثری وجود دارد، حداقل را در نظر بگیرند با مردم همراهی داشته و گره گشایی کنند تا مشکلات به حداقل برسد. با مردم بودن بسیاری از مشکلات را حل خواهد کرد.

مهندس اسد با اشاره بحث اقتصاد مقاومتی در فرمایشات مقام معظم رهبری و تاکیدات دولت به آن اظهار داشت: اقتصاد مقاومتی را از خود و از اداره خود شروع کرده و وابستگی اقتصادی را به حداقل رسانده و روش های درست را در محیط اداری اجرا کنیم.

فرماندار بابلسر بیان داشت: از آنجایی که عده ای از افراد برای منافع زودگذر خود به دیگران آسیب می زنند، اداره صنعت معدن و تجارت و اداره تعزیرات باید جدی تر عمل کرده و مجموعه اصناف و اتحادیه ها نظارت کافی و قاطع به عملکرد زیر مجموعه های خود داشته باشند.

وی در بخش پایانی سخنان خود با توجه در پیش بودن دهه فجر انقلاب اسلامی و ویژه برنامه های اجرایی آن افزود: یکی از اهداف شوم بیگانگان آن بود که دهه فجر امسال را کم رنگ کنند ولی مردم هوشیار و همیشه در صحنه ما این اجازه را نخواهند داد و مدیران شهرستان نیز مکلف هستند که برنامه های امسال را با شکوه تر برگزار کنند.

مهندس اسد همچنین ضمن حمایت از تولیدکنندگان و سرمایه گذاران، به حمایت از ظرفیت های شهرستان بابلسر تاکید کرد.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.