0 نظر
631 بازدید

هیات ۵۰۰ نفره ورزشی کره شمالی در راه المپیک زمستانی کره جنوبی

double-quot

پکن-جارپرس-‘لی ناک یون’ نخست وزیر کره جنوبی گفت انتظار می رود هیاتی مرکب از ۴۰۰ تا ۵۰۰ نفر از مسوولان و ورزشکاران کره شمالی در المپیک زمستانی کره جنوبی شرکت کنند.

کد خبر : 24354
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 21 دی 1396 - 5:38
هیات ۵۰۰ نفره ورزشی کره شمالی در راه المپیک زمستانی کره جنوبی

به گزارش جارپرس از ایرنا به نقل از خبرگزاری یونهاپ کره جنوبی، وی در نشستی با حضور صاحبان موسسات و برخی از متولیان مالی برگزاری المپیک این مطلب را عنوان کرد.
وی با اشاره به اینکه پیش بینی می شود کره شمالی هیات بزرگی را روانه رقابت های زمستانی کند، افزود: اعضای هیات شامل شماری از هنرمندان، خبرنگاران و ورزشکاران خواهند بود و برنامه های تفریحی نیز در المپیک اجرا خواهند کرد.
وی گفت کره جنوبی در سال ۱۹۸۸ میلادی میزبان المپیک تابستانی بود و امیدوار است در المپیک زمستانی هم بتواند میراثی به یاد ماندنی برجا گذارد و یکی از بهترین بازی های زمستانی المپیک در تاریخ این رقابت ها را برگزار کند.
نخست وزیر کره جنوبی تاکید کرد کشورش اصلا نمی خواهد هیچ رخنه و خطر امنیتی برای المپیک زمستانی وجود داشته باشد و برای رسیدن به این هدف از هیچ تلاشی فروگذار نخواهد کرد.
از سوی دیگر امروز ‘باک تایه هیون’ سخنگوی وزارت وحدت کره جنوبی گفت کشورش مایل است در همین هفته و یا اوایل هفته آینده در باره اعزام هیات ورزشی کره شمالی به رقابت ها نشست کاری با این کشور برگزار کند.
کره جنوبی اصولا در مواقعی مشابه زمان برگزاری رقابت های ورزشی کمک هایی در اختیار کره شمالی قرار می دهد.
در سال ۲۰۱۴ برای حضور کره شمالی در بازی های آسیایی در منطقه اینچیون کره جنوبی بیش از ۳۸۵ هزار دلار کمک اختصاص داد.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.