بدمینتون بین المللی نپال/ راهیابی ثریا آقایی به فینال

تهران – جارپرس -ملی پوش بدمینتون ایران روز شنبه در مرحله نیمه نهایی مسابقات بین المللی نپال در قسمت یک نفره بانوان با پیروزی برابر حریفی از میانمار به فینال این رقابت ها راه یافت. به گزارش فدراسیون بدمینتون، ثریا آقایی در دیدار نیمه نهایی موفق شد با نتیجه ۲ بر یک و با امتیازهای

تهران – جارپرس -ملی پوش بدمینتون ایران روز شنبه در مرحله نیمه نهایی مسابقات بین المللی نپال در قسمت یک نفره بانوان با پیروزی برابر حریفی از میانمار به فینال این رقابت ها راه یافت.
به گزارش فدراسیون بدمینتون، ثریا آقایی در دیدار نیمه نهایی موفق شد با نتیجه ۲ بر یک و با امتیازهای ( ۲۱ – ۱۸ ، ۲۰ – ۲۲ و ۲۲ – ۲۴ ) بر حریف خود از میانمار غلبه کند و راهی دیدار فینال یک نفره بانوان شود.
ثریا آقائی فردا (یکشنبه) برای کسب مقام قهرمانی و آویختن مدال طلای یک نفره بانوان به مصاف حریفی از ویتنام خواهد رفت.
مسابقات بین المللی بدمینتون نپال در روزهای ۲۸ آذر تا سوم دی ماه جاری در قسمت یک نفره و دو نفره در سالن اختصاصی بدمینتون شهر کاتماندو و با حضور بازیکنان کشورهای مختلف برگزار می شود.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰