0 نظر
211 بازدید

دادستان کل کشور: تضعیف دستگاه قضا به نفع هیچکس نیست

double-quot

تهران-جارپرس-دادستان کل کشور گفت: همه باید بدانند تضعیف دستگاه قضا به نفع هیچکس نیست چون قوه قضاییه باید مقتدر باشد.

کد خبر : 23221
تاریخ انتشار : چهارشنبه 19 مهر 1396 - 8:59
دادستان کل کشور: تضعیف دستگاه قضا به نفع هیچکس نیست

به گزارش جارپرس از ایرنا، محمدجعفر منتظری روز چهارشنبه در مراسم سالروز تاسیس سازمان بازرسی کل کشور با بیان اینکه نماینده ای در تریبون مجلس قوه قضاییه را بکوبد درست نیست؛ افزود: بگذارید دستگاه قضا اقتدار خودش را داشته باشد، قوه قضاییه باید مقتدر در برخورد با مسایل بیرونی و درونی باشد.
وی ادامه داد: تاسف بارتر این است که کسی که کوچکترین اطلاعات از یک پرونده ای ندارد اظهار نظر ماهیتی درباره آن انجام می دهد و بدون اطلاع تیری را به سمت قوه قضاییه رها می کند.
منتظری افزود: هیچ دستگاهی به اندازه قوه قضاییه در درونش عوامل نظارتی ندارد و ٩ دستگاه نظارتی بر این نهاد نظارت می کنند.
وی با بیان اینکه در سال ٩۵ تعدادی قاضی و کارمند اداری محکوم شدند؛ افزود: اینها دلالت می کند که قوه قضاییه در درونش نیز قضاوت و نظارت دارد.
منتظری خاطرنشان کرد: کسانی که با هدف براندازی و دنبال نابودی نظام هستند چند هدف مهم دارند که یکی ازاهداف آنها تضعیف قوه قضاییه است.
منتظری افزود: اینها برنامه ریزی شده حرکت براندازنه خودشان را ادامه می دهند و امروز تهاجم آنها به قوه قضاییه با تضعیف و آلوده کردن است دنبال تضعیف این نهاد است و و تلاش می کنند اعتماد عمومی مردم را از قوه قضاییه سلب کنند.
وی اضافه کرد: یا اینکه سپاه را مورد هدف قرار می دهند و زمزمه ای در حاشیه برجام سر داده اند تا سپاه را جز نیروهای تروریستی در جهان معرفی کند این چه کاری است که می خواهند انجام دهند سپاهی که از میان مردم برخاست و این همه ایثار و از خودگذشتکی داشته است.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.