0 نظر
182 بازدید

رئیس فدراسیون سه گانه: ورزشکاران خودسر جایی در تیم ملی ندارند

double-quot

قزوین-جارپرس-رئیس فدراسیون ورزش سه گانه ایران گفت : با ورزشکاران خودسر و بی انضباط مدارا نمی کنیم و آنها را به تیم ملی راه نمی دهیم.

کد خبر : 22906
تاریخ انتشار : یکشنبه 2 مهر 1396 - 11:14
رئیس فدراسیون سه گانه: ورزشکاران خودسر جایی در تیم ملی ندارند

به گزارش جارپرس از ایرنا، علی سردار صبور روز یکشنبه در مجمع انتخاباتی هیات سه گانه که در اداره کل ورزش و جوانان استان قزوین برگزار شد،افزود: ورزشکارانی را به اردو راه می دهیم که اخلاق مدار باشند و اکنون ورزش سه گانه به هیچ احدی از قهرمانان سابق که برخی از آنها روحیه خودسر داشتند، وابسته نیست.
وی در ادامه گفت: در هیات رئیسه فدراسیون تغییراتی اعمال کرده ایم و اکنون ورزش سه گانه در کشور شناخته تر شده و به آینده بسیار امیدوار هستیم.
سردار صبور افزود: در سال جاری بودجه فدراسیون بیش تر از ۱۰۰ درصد افزایش یافته درحالی که در هیچ فدراسیونی این تغییرات صورت نگرفته است.
این مسئول ادامه داد: برنامه های بسیار خوب و منظمی را برای فدراسیون در نظر گرفته ایم و امیدواریم بتوانیم وضعیت فدراسیون را متحول سازیم.
وی به عملکرد این فدراسیون در دوره جدید اشاره کرد و گفت: برای اولین بار ورزش سه گانه و ۲ گانه بانوان را در کشور راه اندازی کردیم و موفق شدیم اولین نشان برنز مسابقات برون مرزی این رشته را در قزاقستان به دست آوریم.
این مسئول افزود: برای اولین بار به مربیان و ورزشکاران این رشته حقوق پرداخت کرده و اردوهای این رشته را به صورت منظم برگزار کردیم.
سردار صبور ادامه داد: برای نخستین بار سید حسن بابائی سه گانه کار قزوینی توانست به عنوان نماینده ایران در طول تاریخ این ورزش به رده بندی جهانی این رشته راه باید و عنوان رتبه ششم آسیا را کسب کند.
رئیس فدراسیون ورزش سه گانه ایران گفت: این ها افتخاراتی است که ورزش سه گانه کشور پس از ۱۱ سال از راه اندازی فدراسیون به آن دست یافته و باید همگان قدر این عنوان و تلاش های صورت گرفته را بدانند.
وی با اشاره به انتخاب رئیس جدید هیات ورزش سه گانه استان قزوین گفت: انتظار داریم وی با تشکیل هیات رئیسه قوی با حمایت اداره ورزش و جوانان استان برای پرورش و جذب ۲ سهمیه تیم ملی در سال آینده اقدام کند.
رئیس فدراسیون ورزش سه گانه ایران همچنین گفت: قزوین از جمله استان های پیشرو در رشته سه گانه است و ورزشکاران آن در صورت فراهم شدن امکانات و حمایت های لازم بیشتر در سطح کشور و جهان خواهند درخشید.
وی افزود: با فدراسیون دوچرخه سواری مذاکره های لازم برای دریافت چندین دوچرخه مدرن و به روز برای هر استان صورت گرفته است و همچنین ۳۰۰ دست لباس به هیات های استانی براساس بیمه ورزشکاران و قهرمانان آنها به زودی تحویل می شود.
در پایان این مجمع سید امیر حسینی با کسب ۱۰ رای باردیگر به مدت چهار سال به عنوان رئیس هیات مجمع استان قزوین انتخاب شد.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.