0 نظر
241 بازدید

داوران عمانی دیدار ایران و ازبکستان را قضاوت می کند

double-quot

تهران – جارپرس – فدراسیون بین المللی فوتبال (فیفا) داورانی از کشور عمان را برای قضاوت دیدار تیم های ایران و ازبکستان در مرحله مقدماتی جام جهانی ۲۰۱۸ انتخاب کرد.

کد خبر : 21121
تاریخ انتشار : شنبه 20 خرداد 1396 - 6:14
داوران عمانی دیدار ایران و ازبکستان را قضاوت می کند

به گزارش روز شنبه فدراسیون فوتبال، تیم ملی فوتبال کشورمان در سومین دیدار برگشت مرحله نهایی انتخابی جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه روز دوشنبه ۲۲ خرداد از ساعت ۲۱:۱۵ در ورزشگاه آزدی به مصاف تیم ازبکستان می رود که در صورت برتری صعود خود را به جام جهانی قطعی خواهد کرد.
بر همین اساس «احمد ابوبکر» با کمک های «حامد سلیمان» و «ابوبکر سلیم» و همچنین «یعقوب عمر مبارک» به عنوان داور چهارم همگی از کشور عمان کار قضاوت این دیدار حساس را به عهده دارند.
«محمد سوبخیدین» و «کایدتوم هیرو» از کشور مالزی به ترتیب به عنوان ناظران داوری و مسابقه این دیدار انتخاب شده اند.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.