0 نظر
9 بازدید

مجلس با تحقیق و تفحص از عملکرد سازمان منطقه آزاد اروند موافقت کرد

double-quot تهران-جارپرس- نمایندگان مجلس شورای اسلامی با ۱۱۷ رای موافق با تقاضای تحقیق و تفحص از عملکرد سازمان منطقه آزاد اروند از سال ۱۳۹۹ تا ۱۴۰۳ موافقت کردند.
کد خبر : 154424
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 4 آذر 1404 - 10:07
مجلس با تحقیق و تفحص از عملکرد سازمان منطقه آزاد اروند موافقت کرد

به گزارش جارپرس از ایرنا، نمایندگان در ادامه جلسه علنی امروز سه شنبه مجلس با ۱۱۷ رای موافق، ۷۴ رای مخالف و ۱۷ رای ممتنع از ۲۳۰ نماینده حاضر با تحقیق و تفحص از عملکرد سازمان منطقه آزاد اروند از سال ۱۳۹۹ تا ۱۴۰۳ موافقت کردند.

حاکم ممکان سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس در این جلسه اعلام کرد: تحقیق و تفحص از نحوه واگذاری زمین و واردات خودرو و کالا، تفحص از نحوه اقتصادی و عمرانی و فرهنگی، ارزیابی عملکرد و تبعیض ناروا از محورهای این تحقیق و تفحص بود.

وی افزود: به دلیل عدم کفایت اطلاعات، تقاضای تحقیق و تفحص در جلسه کمیسیون مطرح و ضرورت انجام این تحقیق و تفحص تصویب نشد.

جلیل مختار نماینده آبادان و متقاضی این تحقیق و تفحص گفت: در راستای اجرای اصل ۷۶ قانون اساسی جهت اجرای نظارت بر قانون از منطقه آزاد اروند و تخلفات گسترده در این منطقه و رانت افراد خاص این تفحص را مطرح کردم.

وی افزود: با توجه به ظرفیت های گسترده این منطقه شاهد سو مدیریت و ضعف نظارت در این منطقه هستیم که باعث رکورد و بیکاری مردم آبادان شده است.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.