0 نظر
11 بازدید

معاون اداره کل محیط زیست استان:

شناسامه‌دار کردن پلنگ در خراسان شمالی به دوربین تله‌ای نیاز دارد

double-quot تهران- جارپرس-معاون محیط زیست طبیعی و تنوع زیستی اداره کل محیط زیست خراسان شمالی گفت: دوربین‌های تله‌ای یکی از نیازهای اساسی اجرای طرح شناسامه‌دار کردن پلنگ در این استان است.
کد خبر : 154235
تاریخ انتشار : شنبه 24 آبان 1404 - 15:56
شناسامه‌دار کردن پلنگ در خراسان شمالی به دوربین تله‌ای نیاز دارد

به گزارش جارپرس از ایسنا روح الله لایق  اظهار کرد: اجرای طرح هویت و شناسنامه‌دار کردن پلنگ‌ها از سال گذشته در استان آغاز شده است و هنوز هم ادامه دارد.

وی افزود: گربه‌سان‌ها، حیواناتی به شدت گوشه‌گیر هستند و یکی از روش‌های شناسایی گربه‌سانی مانند پلنگ به‌ کار بردن دوربین‌های تله‌ای و سپس بررسی خال‌های موجود روی پوست آن‌هاست.

لایق ادامه داد: در مجموع حدود ۲۳ دوربین تله‌ای در این استان وجود دارد که ۱۰ دوربین تله‌ای از محل پروژه یوزپلنگ آسیایی در سال گذشته خریداری شده و مابقی نیز در سال‌های گذشته خریداری شده بودند که حدود ۱۳ دستگاه دوربین برای سرشماری جمعیت پلنگ در این استان استفاده می‌شود.

وی بیان کرد: در راستای اجرای این طرح پنج فرد پلنگ متفاوت توسط این دوربین‌ها در استان ثبت و شناسایی شدند.

این مقام مسئول تاکید کرد: پارک ملی ساریگل در خراسان شمالی رتبه اول دارا بودن جمعیت پلنگ در واحد سطح، پارک ملی تندوره در خراسان رضوی رتبه دوم و پارک ملی سالوک در خراسان شمالی رتبه سوم را دارد.

انتهای پیام

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.