روایت چهره رسانهای پاکستان از ناکامی پروژه موساد علیه اسلامآباد


به گزارش جارپرس از ایرنا، حامد میر روزنامه نگار برجسته و مجری شبکه جیو نیوز با اشاره به واکنش اخیر دولت پاکستان به شایعه پراکنی علیه آصف علی زرداری رئیس جمهوری این کشور و اینکه وی قرار است از مقام خود برکنار و فرمانده ارتش جایگزین او شود، گفت: این یک پروژه اسرائیلی تحت هدایت سرویس موساد برای تخریب و ترور شخصیتی تروئیکای قدرت در اسلامآباد یعنی زرداری–شهباز–منیر بود که برملا شد.
وی اظهار داشت: مواضع زرداری در دوره اول ریاست جمهوری خود بین سالهای ۲۰۰۸ تا ۲۰۱۳ علیه هرگونه پیوستن پاکستان به کمپ مخالف سوریه و تلاش برای آشتی بین تهران و ریاض با کمک چین بود که باعث شد موساد برای هرج و مرج داخلی و سناریوی تخریب شخصیتی علیه این سیاستمدار دست بکار شود.
حامد میر ادامه داد: پس از آغاز تجاوزات رژیم صهیونیستی علیه ایران، تروئیکای قدرت در اسلامآباد یعنی آصف علی زرداری رئیس جمهوری، شهباز شریف نخست وزیر و فیلد مارشال سید عاصم منیر فرمانده ارتش قویا در کنار ایران ایستادند و از همسایه خود در برابر حمله صهیونیستها حمایت کردند که منجر به تحرکات جدید موساد برای ایجاد بی ثباتی سیاسی در پاکستان شد.
حامد میر ،مجری شبکه جبو نیوز پاکستان
این چهره رسانهای پاکستان گفت: همزمان با توطئه موساد، حتی برخی از قدرت های خارجی نیز سعی در تحت فشار قرار دادن رهبری سیاسی-نظامی پاکستان برای عقب نشینی از مواضع خود در حمایت از ایران داشتند اما این [راهبرد] نیز به در بسته خورد.
وی افزود: شایعات اخیر مبنی بر اختلافات بین تروئیکای قدرت در اسلامآباد و فشار رهبری ارتش بر رئیس جمهوری برای استعفا و جایگزینی آن با ژنرال سید عاصم منیر نیز از تلاش جدید موساد حکایت دارد که البته دولت پاکستان آن را به موقع خنثی کرد و مردم را نسبت به توطئه «سرویس جاسوسی متخاصم» آگاه ساخت.
به گزارش ایرنا، هفته گذشته سید محسن نقوی وزیر کشور پاکستان شایعات اخیر مبنی بر مطالبه استعفا از رئیس جمهوری این کشور و جایگزینی وی با فرمانده ارتش را قویا رد کرد و به عوامل اشاعه اطلاعات غلط و همدستی آنان با سرویس های خارجی متخاصم هشدار داد.
وی گفت: به کسانی که در این روایت جعلی دخیل هستند می گوییم، هر کاری که میخواهید با همکاری سرویس خارجی متخاصم انجام دهید و ما نیز هر کاری که لازم باشد انجام خواهیم داد تا پاکستان دوباره قوی شود.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰