0 نظر
12 بازدید

دیده بان حقوق بشر سوریه: ۳۱۱ شهروند سوری علوی کشته شدند

double-quot تهران -جارپرس - دیده بان حقوق بشر سوریه اعلام کرد که از روز پنج شنبه تا امروز شنبه ۳۱۱ شهروند سوری علوی کشته شدند.
کد خبر : 149424
تاریخ انتشار : شنبه 18 اسفند 1403 - 12:38
دیده بان حقوق بشر سوریه: ۳۱۱ شهروند سوری علوی کشته شدند

به گزارش روز شنبه جارپرس از ایرنا به نقل از المیادین، دیده بان حقوق بشر سوریه اعلام کرد که در درگیری های اخیر سوریه ۳۱۱ شهروند سوری علوی به دست نیروهای امنیتی دولت جولانی در منطقه «ساحل» سوریه کشته شدند.

در این راستا روزنامه رای‌الیوم نوشت، ساحل سوریه طی دو روز گذشته شاهد تحولات بی سابقه ای بود و به نظر می رسد که هماهنگی میان گروه های وابسته به «بشار اسد» به رهبری دو فرمانده بارز پیشین ارتش سوریه وجود دارد.

صحنه هایی از اعدام های میدانی علویان در لاذقیه منتشر شده و نیروهای جولانی نیز به آن اذعان و آن را اقدامی فردی قلمداد کرده اند.

براساس این گزارش، دیده بان حقوق بشر سوریه نیز از اعدام ۵۲ علوی به دست نیروهای جولانی در شهرک الشیر و المختاریه در حومه لاذقیه خبر داد و آن را مستند به فایل های ویدئویی و شاهدانی عینی نزدیک به قربانیان دانست.

مردم غرب سوریه از جمله شهرهای لاذقیه و طرطوس از پنجشنبه شب در اعتراض به سیاست‌های دولت جدید سوریه به ریاست «احمد الشرع» ملقب به جولانی در سرکوب پیروان برخی از ادیان و مذاهب از جمله مسیحیان، علویان و دروزی‌ها دست به تظاهرات زدند.

بنا به گزارش منابع خبری سوریه، صدها نفر از مردم لاذقیه و طرطوس سوریه علیه حاکمان دمشق و حملات عناصر وابسته به آن در غرب سوریه تظاهرات کردند.

دیده بان موسوم به حقوق بشر سوریه آمار اولیه کشته شدن درگیری نیروهای امنیتی حکومت موقت سوریه با معترضان طی ۲ روز گذشته در نقاط مختلف این کشور را ۱۴۷ نفر اعلام کرده بود.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.