0 نظر
54 بازدید

مجلس به همتی رای اعتماد نداد

double-quot تهران - ایرنا - نمایندگان مجلس شورای اسلامی به عبدالناصر همتی وزیر امور اقتصادی و دارایی رای اعتماد ندادند و همتی با ۱۸۲ رای مخالف از سوی نمایندگان ، از وزارت اقتصاد کنار گذاشته شد.
کد خبر : 149236
تاریخ انتشار : یکشنبه 12 اسفند 1403 - 15:13
مجلس به همتی رای اعتماد نداد

به گزارش جارپرس از ایرنا، در نشست امروز یکشنبه – ۱۲ اسفندماه – صحن علنی مجلس شورای اسلامی، بررسی طرح استیضاح وزیر اموراقتصاد و دارایی در دستور نمایندگان مجلس قرار گرفت، در این جلسه نمایندگان موافق استیضاح در ابتدا نظرات خود را بیان کردند، سپس رئیس جمهور از همتی دفاع کرد.

در جلسه استیضاح که در دو نوبت صبح و عصر برگزار شد،۲۱ نماینده به عنوان موافق و سه نماینده نیز در مخالفت استیضاح به بیان دیدگاه‌های خود پرداختند.

در جلسه نوبت عصر پس از سخنان «عبدالناصر همتی» فرآیند رأی گیری آغاز شد و نمایندگان با ۱۸۲رأی موافق، ۸۹ رأی مخالف و ۱ رأی ممتنع، ۱ رای باطله از مجموع ۲۷۳رأی ماخوذه، با استیضاح همتی موافقت کرده و وی از وزارت اقتصاد برکنار شد.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.