0 نظر
8 بازدید

معاون قوه قضاییه تشریح کرد:

جزئیات عفو و تخفیف مجازات ۳۱۲۶ نفر از محکومان عمومی و انقلاب به‌مناسبت ۲۲ بهمن ۱۴۰۳

double-quot تهران- جارپرس- معاون قضایی قوه قضاییه گفت: ۳ هزار و ۱۲۶ نفر از محکومان محاکم عمومی انقلاب، سازمان قضایی نیروهای مسلح و تعزیرات حکومتی به مناسبت ۲۲ بهمن ماه ۱۴۰۳ سالروز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی مشمول عفو قرار گرفتند.
کد خبر : 148502
تاریخ انتشار : چهارشنبه 17 بهمن 1403 - 17:04
جزئیات عفو و تخفیف مجازات ۳۱۲۶ نفر از محکومان عمومی و انقلاب به‌مناسبت ۲۲ بهمن ۱۴۰۳

به گزارش جارپرس از ایرنا از مرکز رسانه قوه قضاییه، حجت‌الاسلام والمسلمین علی مظفری روز چهارشنبه با گرامیداشت ایام مبارک دهه فجر و یاد و خاطره معمار کبیر انقلاب حضرت امام خمینی (ره)، شهدای گرانقدر انقلاب اسلامی و جنگ تحمیلی، شهدای دفاع از حریم اهل بیت علیهم الاسلام و شهدای اخیر قوه قضاییه؛ حجج‌الاسلام والمسلمین رازینی و مقیسه، در رابطه با جزئیات این عفو، اظهار کرد: در مناسبت‌های چهارده گانه در طول سال تعدادی از محکومان واجد شرایط، مشمول رأفت اسلامی و عفو قرار می‌گیرند.

وی افزود: پرونده این افراد ابتدا در کمیسیون‌های عفو مراکز استان‌ها بررسی می‌شود و در نهایت با ارسال به کمیسیون مرکزی و بررسی هفتگی به این تقاضاها در معاونت قضایی قوه قضاییه، فهرست واجدین شرایط عفو با تأیید، امضا و پیشنهاد رئیس قوه قضاییه و در اجرای بند ۱۱ از اصل ۱۱۰ قانون اساسی مورد موافقت رهبر معظم انقلاب قرار می‌گیرد.

معاون قضایی قوه قضاییه اضافه کرد: در سال جاری نیز به مناسبت ۲۲ بهمن ماه، سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، ۳ هزار و ۱۲۶ نفر از محکومان واجد شرایط محاکم عمومی و انقلاب، سازمان قضایی نیروهای مسلح و تعزیرات حکومتی، مشمول عفو شدند.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.