کویت اقامت ۶۰ لبنانی را لغو کرد



به گزارش جارپرس به نقل از ایرنا، براساس این خبر دولت کویت هفته گذشته نیز تعداد دیگری را به اتهام ارتباط آنها با گروه حزب الله لبنان اخراج کرده بود.
گفته می شود بیش از ۵۰ هزار لبنانی در کشور کویت اقامت دارند.
این روزنامه افزود: اقامت این اتباع لبنانی طبق ماده ۱۸ قانون این کشور از حالت اقامت دایم به اقامت موقت از یک تا دو ماهه تغییر وضعیت داده شده تا بتوانند در این مدت حساب های مالی خود را تسویه کنند.
براساس این خبر در حالی که دولت کویت موضعی رسمی در قبال اخراج یا لغو اقامت لبنانی ها اعلام نکرده اما اخیرا نیز ۱۱ لبنانی و سه عراقی را به دلیل ا رتباط داشتن با گروه حزب الله لبنان اخراج کرد.
دولت بحرین نیز اخیرا و پس از اینکه رژیم عربستان سعودی گروه حزب الله را در فهرست گروه های تروریستی قرار داد تعدادی لبنانی را به دلیل ارتباط داشتن با این گروه اخراج کرد.
برخی کشورهای حاشیه خلیج فارس از جمله کویت، امارات، بحرین و قطر به تبعیت از عربستان برای خدمت به رژیم صهیونیستی اخیرا،حزب الله لبنان محور مقاومت در برابر رژیم صهیونیستی را که با تروریست های سوریه نیز مقابله می کند در فهرست گروه های تروریستی قرار دادند.
این اقدام شورای همکاری خلیج فارس متشکل از عربستان، امارات، بحرین، قطر، کویت و عمان با اعتراض شدید در داخل لبنان مواجه شده است.
منابع رسانه ای تاکید کردند که رژیم سعودی و همپیمانان منطقه ای آن پس از شکست همه توطئه های منطقه ای آنها به ویژه در سوریه، عراق و یمن و نقش بر آب شدن رویاهای آنها درصدد مجازات مقاومت ملت لبنان، در صدد انتقام گیری از محور مقاومت ضد صهیونیستی و تکفیری برآمدند.
حزب الله لبنان تاکید کرده است که تسلیم فشارها و هجمه های سیاسی و رسانه ای نمی شود و به مبارزه با تروریسم صهیونیستی و تکفیری و به دفاع از ملت های مظلوم از جمله یمن ادامه می دهد.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰