0 نظر
164 بازدید

۳۰درصد تروریستهای داعش زن هستند

double-quot
تهران – جارپرس – رییس اجرایی کمیته مبارزه با تروریسم سازمان ملل متحد روز شنبه تاکید کرد: بیش از ۳۰ درصد از تروریست های خارجی عضو داعش را زنان تشکیل می دهند.

کد خبر : 13864
تاریخ انتشار : یکشنبه 9 اسفند 1394 - 9:04
۳۰درصد تروریستهای داعش زن هستند

به نوشته روزنامه «الشرق الاوسط» چاپ لندن، « ژان پل لابرد» این اظهارات را در کنفرانس مطبوعاتی خود در مقر آن در نیویورک عنوان کرده است.
لابرد در جمع خبرنگاران تصریح کرد: آنچه که تحلیل گران را متعجب کرده این است که، حدود ۵۵۰ نفر از زنان خارجی به مناطق تحت کنترل داعش در سوریه سفر کرده اند.
مدیر اجرایی کمیته مبارزه با تروریسم سازمان ملل متحد افزود: شمار زنانی که اعضای داعش هستند در برخی از کشورها به حدود ۲۰ تا ۳۰ درصد از کل اعضای آن کشور می رسد که به داعش پیوسته اند.
این مسئول بین المللی افزود: شمار کودکانی که از طریق اینترنت با گروهک تروریستی داعش بیعت می کنند به صورت روز افزونی در حال افزایش است.
وی با اشاره به این که گزارش این سازمان دو مسئله را زیر نظر گرفته است، افزود: بازگشت تروریست های خارجی و همکاری بین المللی در زمینه های مختلف که هیچکدام به سطح مطلوب نرسیده است.
لابرد افزود: اکثریت قریب به اتفاق تروریست هایی که به کشور خود بازمی گردند در هیچ اقدام تروریستی مشارکت نکرده اند، اما تعداد اندکی از آنها هستند که برای شرکت در حملات تروریستی آموزش دیده اند و حملات آنان همچنان که در حملات پاریس مشاهده شد، بسیار مرگبار است.
داعش که مورد حمایت غرب و برخی از کشورهای منطقه است با بهره گیری از رسانه ها، به ویژه شبکه های اجتماعی به طور گسترده در صدد جذب جوانان به ویژه زنان است.
این گروه تروریستی از طریق تبلیغات اندیشه های افراطی خود می کوشد تا با وعده های واهی جوانان غربی را جذب خود کند و در این راه موفقیت نسبتی نیز به دست آورده است.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.