0 نظر
100 بازدید

انصارالله: تمامی ناوهای جنگی آمریکایی و انگلیسی شرکت‌کننده در تجاوزات به یمن اهداف متخاصم هستند

double-quot تهران- جارپرس-ارتش یمن شامگاه دوشنبه با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد تمامی ناوگان جنگی آمریکا و انگلیس شرکت کننده در حملات به یمن اهداف متخاصم هستند و هرگونه حمله جدید نیز بدون پاسخ و مجازات نمی‌ماند.
کد خبر : 137932
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 26 دی 1402 - 0:16
انصارالله: تمامی ناوهای جنگی آمریکایی و انگلیسی شرکت‌کننده در تجاوزات به یمن اهداف متخاصم هستند

به گزارش جارپرس از ایسنا، «یحیی سریع» سخنگوی نیروهای مسلح یمن در ادامه این بیانیه تاکید کرد: نیروی دریایی ارتش این کشور یک ناو آمریکایی را در خلیج عدن با تعدادی موشک مناسب نیروی دریایی هدف قرار داد و هدف مورد نظر با دقت مورد اصابت قرار گرفت.

سریع در این بیانیه تصریح کرد: نیروهای مسلح یمن تمامی ناوهای جنگی آمریکایی و انگلیسی شرکت کننده در تجاوز به کشورمان را اهداف متخاصم در بانک هدف نیروهای خود می دانند.

وی در این بیانیه اعلام کرد پاسخ به حملات آمریکا و انگلیس ناگزیر است و هرگونه حمله جدید بدون پاسخ و مجازات نخواهد ماند.

سریع در ادامه این بیانیه تصریح کرد نیروهای مسلح یمن به عملیات نظامی خود ادامه می دهند و تا پایان تجاوزات و رفع محاصره مردم فلسطین در نوار غزه، مانع از کشتیرانی رژیم صهیونیستی در دریای عرب و سرخ خواهند شد.

سخنگوی نیروهای مسلح یمن اعلام کرد تحرکات تجاری در دو دریای عرب و سرخ به همه مقاصد به جز بنادر فلسطین اشغالی ادامه دارد و این نیروها به اتخاذ تمامی اقدامات دفاعی و تهاجمی در چارچوب حق دفاع و مقابله با تجاوزات آمریکایی ـ انگلیسی ادامه می‌دهند.

واشنگتن و لندن ضمن ایجاد ائتلاف دریایی، در تلاش برای توقف حملات یمن به کشتی‌های اسرائیلی و کشتی‌های عازم فلسطین اشغالی در دریای سرخ هستند و می‌خواهند یمن را به توقف حمایت‌هایش از مردم غزه وادار کنند.

پیشتر «محمد عبدالسلام» سخنگوی جنبش انصارالله یمن گفت حملات علیه کشتی‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی ادامه دارد و تجاوز آمریکا موضع صنعاء درباره غزه را تغییر نداده و نخواهد داد.

همچنین «علی القحوم» یکی از رهبران جنبش انصارالله یمن خاطرنشان کرد که تجاوزات آمریکا و انگلیس به یمن موثر نبوده و نخواهد بود.

القحوم تاکید کرد: «آمریکا و انگلیس بهای تجاوزات خود را خواهند پرداخت و عملیات ما در حمایت از غزه متوقف نخواهد شد. نبرد ادامه دارد و آمریکایی‌ها و انگلیسی‌ها از تجاوز به یمن پشیمان خواهند شد.»

بامداد جمعه آمریکا و انگلیس به بهانه حملات مکرر به کشتی‌های صهیونیستی یا کشتی‌های عازم اراضی اشغالی در دریای سرخ، حملات گسترده‌ای را به چندین شهر یمن انجام دادند.

انتهای پیام

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.