0 نظر
245 بازدید

رئیس ستاد فرماندهی ارتش آمریکا وارد ترکیه شد

double-quot
استانبول – جارپرس – «جوزف دانفورد» رئیس ستاد فرماندهی ارتش آمریکا برای رایزنی در باره تحولات منطقه عصر سه شنبه وارد آنکارا شد.

کد خبر : 13177
تاریخ انتشار : چهارشنبه 16 دی 1394 - 6:00
رئیس ستاد فرماندهی ارتش آمریکا وارد ترکیه شد

به گزارش جارپرس به نقل از ایرنا از پایگاه خبری «تایم ترک»، رئیس ستاد فرماندهی آمریکا قرار است امروز (چهارشنبه ) با «حولوصی آکار» همتای ترک خود ملاقات کند.
خبرگزاری آناتولی نیز در گزارش کوتاهی نوشت، «جوزف دانفورد» با جمعی از مقامات بلند پایه ترکیه دیدار خواهد کرد.
برخی از رسانه های ترکیه نیز انگیزه این سفر را مذاکره در باره موضوعاتی چون مقابله با گروه تروریستی داعش و تحولات در شمال سوریه و کردهای آن کشور ارزیابی کرده اند.
ترکیه از پیشرفت کردهای سوریه که با حزب کارگران کرد ترکیه (پ.ک.ک) در ارتباط هستند ابراز نگرانی کرده و اعلام کرده است که پیشرفت «پ ک ک» در غرب رود فرات در بخش شمالی سوریه خط قرمز ترکیه است.
بنظر می رسد دیگر تحولات اخیر در خاورمیانه از جمله تحولات عراق نیز در این سفر مورد بررسی قرارگیرد.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.