کاهش قیمت کاغذ در بازار


به گزارش جارپرس از ایسنا، حمید نیکدل با بیان اینکه برای مدتی ارز واردات کاغذ از تالار دوم مرکز مبادله ارز و طلا به سختی تامین شد، اما در حال حاضر کاغذ ارز نیمایی، معادل ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومان، دریافت میکند، اظهار کرد: همچنین تامین ارز این کالا تا حدودی تسهیل شده که مجوع این شرایط منجر به کاهش ۲۰۰ هزار تومانی قیمت هر بند کاغذ شده است.
البته به گفته وی کاهش ۹۰ تا ۱۰۰ دلاری قیمت جهانی کاغذ در دو ماه گذشته نیز بر قیمت کاغذ اثر داشته است.
رئیس اتحادیه کاغذ و مقوای تهران قیمت فعلی هر بند کاغذ ۷۰*۱۰۰ را یک میلیون و ۴۰۰ هزار تومان عنوان کرد و گفت: در حال حاضر شرکت چوب و کاغذ مازندران نیز در حال تولید سالانه ۳۵ تا ۴۰ هزار تن کاغذ تحریر است. البته این شرکت با وزارت ارشاد قرارداد بسته تا کاغذ خود را در به تولید کتابهای درسی اختصاص دهد.
نیکدل در ادامه با بیان اینکه کاغذ یک کالای اساسی است، تصریح کرد: درخواست ما این است که دولت به فکر مناطق محروم و کمبرخوردار باشد که باید برای فرزندان دانش آموز خود دفتر و کتاب تهیه کنند. در حال حاضر قیمت یک دفتر ۱۰۰، حدود ۵۰ تا ۶۰ هزار تومان است. بنابراین پیشنهاد ما این است که در مالیات کاغذ تجدیدنظر شود و با کاغذفروشان مانند ناشران برخورد کند.
انتهای پیام
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰