شناسایی ۱۰۹ بیمار جدید کرونا/ ۷ تن دیگر جان باختند


به گزارش جارپرس از ایسنا، از دیروز تا امروز ۲۰ دی ماه ۱۴۰۱ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۱۰۹ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی و ۴۷ نفر از آنها بستری شدند.
مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۷ میلیون و ۵۶۲ هزار و ۱۶۹ نفر رسید.
متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۷ نفر از بیماران کووید۱۹ در کشور جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری، به ۱۴۴ هزار و ۷۱۷ نفر رسید.
خوشبختانه تا کنون ۷ میلیون و ۳۳۶ هزار و ۵۲۴ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند.
۱۶۷ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخشهای مراقبتهای ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.
تاکنون ۵۴ میلیون و ۸۴۴ هزار و ۶۳۴ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.
تاکنون ۶۵ میلیون و ۱۶۳ هزار و ۶۲۵ نفر دُز اول، ۵۸ میلیون و ۵۷۱ هزار و ۵۲۸ نفر دُز دوم و ۳۱ میلیون و ۵۳۱ هزار و ۲ نفر، دُز سوم و بالاتر واکسن کرونا را تزریق کردهاند.
مجموع واکسنهای تزریق شده در کشور به ۱۵۵ میلیون و ۲۶۶ هزار و ۱۵۵ دُز رسید.
همچنین در شبانه روز گذشته ۲۲ هزار و ۱۳۸ دُز واکسن کرونا در کشور تزریق شده است.
در حال حاضر هیچ شهرستانی در وضعیت قرمز نیست و ۷ شهرستان در وضعیت نارنجی، ۱۰۱ شهرستان در وضعیت زرد و ۳۴۰ شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند.
انتهای پیام
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰